Επανήλθαν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες της Βέροιας, ύστερα από το Πασχαλιάτικο ρεπό, που τους έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Τρίγλια, που θα είναι και το τελευταίο του α΄ γύρου, θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη, με μία προπόνηση στις 12 το μεσημέρι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Ο Καβαλιώτης τεχνικός, θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, αφού είναι πανέτοιμοι και οι Βεργώνης, Μαραγκός, Μπλέτσας, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τραυματισμού από τα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, με την Καβάλα και τον Πιερικό. Εξαίρεση αποτελούν οι τραυματίες Στάμου, Ντι Τζιοβάνι και ο νεαρός τερματοφύλακας Βάντσης, ο οποίος από σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Πηγή: kerkidasport