Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που απασχολούν τον προπονητή της Βέροιας Παύλο Δερμιτζάκη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου.
Η ενημέρωση από την ομάδα της Βέροιας:
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του Βορρά μετά τη νίκη 1-0 επί του Αλμωπού και το χθεσινό ρεπό.
Δεν προπονήθηκε ο Baidoo, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Κυριακής και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όμως η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο αρχηγός της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μυστακίδης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής προπόνησης.
Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, πλέον το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (Σάββατο 13/7/2021, ώρα 15:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο).
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: ΔΣ για το τηλεοπτικό
Super League 2: To πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής