Ο προπονητής του Παναργειακού Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο another football day, για την επιστροφή των «λύκων» μετά από 27 χρόνια απουσίας τους στην Β΄Εθνική, τα συστατικά που οδήγησαν στην επιτυχία αυτή, την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία και την νέα σεζόν και την οικογένεια Τσιόδρα που διοικεί την ομάδα της Αργολίδας.
Στις επαγγελματικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην Β΄Εθνική της νέας σεζόν, θα συμμετέχει ο Παναργειακός. Οι «λύκοι» του Άργους μετά από απουσία 27 ετών, από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφουν σε αυτή καθώς αναδείχτηκαν πρωταθλητές στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.
Ο τεχνικός της ομάδας της Αργολίδας Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο another football fay, για την επιτυχία αυτή, τις δυσκολίες που υπήρξαν στην αρχή της σεζόν, το χαμένο έδαφος που χρειάστηκε αυτή να καλύψει προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου αλλά και στην παραμονή του στον πάγκο του συγκροτήματος της Πελοποννήσου και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Παναργειακός μετά από απουσία 27 ετών επιστρέφει σε επαγγελματική κατηγορία. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η άνοδος;
«Ήταν στόχος. Ήταν όνειρο της διοίκησης και της οικογένειας Τσιόδρα και για εμένα σαν προπονητής ήταν μια πρόκληση, σε μια ομάδα που και μου αρέσει και με εξίταρε σαν ομάδα να πετύχει αυτό και να φέρουμε χαρά στην Αργολίδα. Ήταν πρόκληση καθαρά, το να βγει ο Παναργειακός μετά από τόσα χρόνια στην Β΄Εθνική. Πριν από πέντε χρόνια όταν ήμουν στον Ασπρόπυργο. Πάλι είχα αντίπαλο τον Παναργειακό και τότε πέτυχα την άνοδο με τον Ασπρόπυργο, αλλά είδα ότι είναι μια ομάδα, η οποία ήταν κοιμώμενος γίγαντας. Οπότε θεώρησα να ξυπνήσουμε αυτό το γίγαντα. Και ξύπνησε. Σιγά-σιγά θα έρθει και ο κόσμος, όπως περιμένουμε στο γήπεδο, όπως θέλουμε και όπως τον ξέρουμε τον Παναργειακό».
Πέρυσι η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία σχετικά γρήγορα. Μετά από αυτή την παραμονή, οι βλέψεις σας την φετινή σεζόν ήταν για το βήμα παραπέρα;
«Όταν έγινε η συνάντηση με τον Σταύρο και τον Θανάση Τσιόδρα, που είναι ο πρόεδρος ο μεγάλος και ο γιος του, μου ζήτησαν να πάω στο Άργος για να σωθεί η ομάδα. Εγώ τους είπα ότι δεν θα έρθω για να σωθεί η ομάδα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα σωθεί η ομάδα. Θα έρθω για 1,5 χρόνο και του χρόνου να βγάλουμε την ομάδα στην Β΄Εθνική. Αυτό ήταν και το όνειρο του. Όλα συνέπεσαν στην ίδια θύμηση.
Εγώ ήθελα να κάτσω για να βγάλω τον Παναργειακό στην Β΄Εθνική, ο Σταύρος μαζί με τον Θανάση Τσιόδρα ήθελαν τον Παναργειακό, γιατί ο Παναργειακός την δεκαετία του ΄90 μεγαλούργησε υπό την προεδρία του Σταύρου Τσιόδρα. Και για αυτούς ήταν όνειρο, αλλά και για εμένα είναι αυτό που είπα. Συμβάδιζαν οι απόψεις μας και τα όνειρα μας μαζί. Άρα δεν ήταν φετινό το όνειρο. Ήταν από πέρυσι. Δηλαδή ετοιμάζαμε την κατάσταση από πέρυσι. Είπαμε φέτος σώζεται η ομάδα όπως κι έγινε καθώς τερμάτισε 5η και πήρε και το Κύπελλο Αργολίδας, γιατί όταν πήγα εγώ ήταν τελευταίος ο Παναργειακός.
Αν πήγαινα από νωρίς θεωρώ και πιστεύω ότι θα ήταν από τους πρωταγωνιστές να βγει. Φέτος βάλαμε τους στόχους χτίσαμε την ομάδα μαζί και από εκεί και πέρα, μέσα από τα προβλήματα δυναμώσαμε γίναμε καλή ομάδα και αποδείχτηκε στον δεύτερο γύρο ότι ήταν η καλύτερη ομάδα, γιατί σε 17 παιχνίδια πήραμε 15 νίκες και 2 ισοπαλίες. Και τα στατιστικά έδειξαν ότι σαφώς υπερείχε από όλες τις ομάδες ο Παναργειακός, γιατί δέχτηκε μόνο 2 γκολ».
Αν δεν κάνω λάθος η ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό ήταν κάτι που σας ανησύχησε ή όχι;
«Όταν ξεκινάς μια ομάδα, να την χτίζεις από το καλοκαίρι δεν είσαι σίγουρος, ότι αυτή η ομάδα θα είναι και η ιδανική ομάδα μέχρι τέλος. Μακάρι να είναι. Αλλά όταν ξεκινάς και παρουσιάζεις ορισμένα προβλήματα όπως η ήττα της ομάδας μέσα στη Ρόδο από την ΑΕΡ Αφάντου, η ισοπαλία στο δεύτερο ματς στην έδρα μας με τον Αστέρα Βάρης. Μετά κάναμε εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ιάλυσο, δύο νίκες με Μαρκό και Πανελευσινιακό, που ο Πανελευσινιακός τότε ήταν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που υπήρχε στην κατηγορία άρχισε η ομάδα να πατάει καλύτερα.
Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα, εμείς είδαμε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε ούτε με τους αντιπάλους, ούτε με τους διαιτητές. Κοιτάξαμε πως θα φτιάξουμε την ομάδα δυνατή. Η ομάδα δεν έδειχνε αυτή, που μπορεί να κάνει την διαφορά, να πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά όμως εμείς είχαμε στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μέσα από αυτά τα προβλήματα ενισχύσαμε την ομάδα τον Δεκέμβριο. Να σκεφτείτε ότι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν με τον ΠΑΟ Βάρδας στην έδρα μας.
Μια ήττα που κάναμε στην έδρα μας, την κάναμε από τον ΠΑΟ Βάρδας και εκεί που υπολογίζαμε να είμαστε πέντε βαθμούς διαφορά με την Κόρινθο μείναμε στους οκτώ στον πρώτο γύρο. Άλλοι θα τα παρατούσαν εγώ όμως μαζί με τον Θανάση Τσιόδρα, γιατί έλειπε ο πατέρας του στον Καναδά δεν απογοητευτήκαμε απλώς ψάξαμε και είπαμε τι πρέπει να κάνουμε. Είπαμε να ενισχύσουμε την ομάδα, γιατί οι οκτώ πόντοι είναι ναι μεν κάποια διαφορά, αλλά δεν σημαίνει ότι ο άλλος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Θα κάνω μια υπενθύμιση. Εγώ πήρα το πρωτάθλημα με τον Ασπρόπυργο με 11 βαθμούς διαφορά από την Καλαμάτα τότε. Που σημαίνει ότι όλα είναι εφικτά, όταν κάνεις μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει. Και εμείς αυτό δημιουργήσαμε και έγινε αυτό που έγινε στον δεύτερο γύρο».
Ποιο ήταν το στοιχείο αλλά και το δυνατό όπλο που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να τα καταφέρει ο Παναργειακός;
«Ήταν ότι εγώ, ο Θανάσης Τσιόδρας και ο Σταύρος Τσιόδρας ήμασταν ενωμένοι. Παίρναμε από κοινού τις αποφάσεις. Δεν μπορούσε κανένας να με επηρεάσει και αυτό το είδαν ότι υπήρχε μια ισχυρή διοίκηση και ένας προπονητής, ο οποίος δεν επηρεάζεται. Το είδαν οι παίκτες και οι παίκτες μπήκαν στο πνεύμα το δικό μας, ότι αυτοί πρέπει να υλοποιήσουν αυτό που είχαμε σχεδιάσει εμείς, γιατί όποιος δεν έμπαινε σε αυτή την διαδικασία και σε αυτό το πνεύμα αποχωρούσε.
Οπότε οι παίκτες έγιναν μια ομάδα, μια οικογένεια και αυτό ήταν. Ο Παναργειακός διοίκηση, προπονητής και παίκτες έγιναν μια οικογένεια. Για κάθε παιχνίδι οι παίκτες πέθαιναν στο γήπεδο για να κερδίσουν και το πέτυχαν. Είναι ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Αυτό είναι το ουσιαστικό το κομμάτι, όσον αφορά το πνεύμα λειτουργίας της ομάδας. Τώρα το ποδοσφαιρικό για εμένα είναι μόνιμο.
Λέω ότι οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα, τα γκολ δίνουν τις νίκες. Οπότε σφιχτή άμυνα βγήκαμε η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και έστω και με το 1-0 που πολλά παιχνίδια τα κερδίσαμε ο Παναργειακός πέτυχε αυτό το οποίο ονειρευόταν την άνοδο».
Το ρόστερ της ομάδας, αν δεν κάνω εγώ λάθος κατά μεγάλο ποσοστό αποτελούταν από νεαρούς παίκτες. Αυτό για εσάς ήταν θετικό, γιατί είχατε νεαρά παιδιά που είχαν το κίνητρο να δουλέψουν και να διακριθούν μέσα από την πορεία της ομάδας;
«Η φιλοσοφία η δικιά μου είναι ότι, για να πετύχει μια ομάδα πρέπει να λειτουργήσει δικτατορικά. Να υπάρχει ο στρατηγός και οι φαντάροι, να υπακούν και να δουλεύουν πάνω σε αυτό το οποίο σχεδιάζει ο στρατηγός. Οι παίκτες μου είναι σφουγγάρια. Ήθελαν να μάθουν και ταυτόχρονα ήθελαν να διακριθούν Οπότε αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.
Είχαμε όμως και τους έμπειρους. Δεν υπήρχαν μόνο οι νεαροί. Οι έμπειροι, οι μεγάλοι είχαμε 2-3 μόνο και αυτοί με τον τρόπο τους βοήθησαν τους μικρούς και έγινε αυτό που έγινε. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα, σε έναν προπονητή να έχει νέα παιδιά, φιλόδοξα, με όρεξη και ταυτόχρονα, να τους βάλει στο πνεύμα του πρωταθλητισμού».
Μου λέγατε πριν ότι η ομάδα απείχε 8 βαθμούς από την Κόρινθο που ήταν στην κορυφή. Όλο αυτό το διάστημα, που ήσασταν πίσω βαθμολογικά εσείς πιστεύατε ότι μπορεί να ανατραπεί όλο αυτό;
«Άμα δεν τον πιστεύαμε δεν θα ανατρεπόταν. Άλλοι θα τα είχαν εγκαταλείψει. Εμείς όχι μόνο δεν το εγκαταλείψαμε ενισχύσαμε την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύαμε στην άνοδο. Ήταν μεν μεγάλη διαφορά, αλλά όταν χτίσαμε την ομάδα αυτή που χτίσαμε έδειξε ότι αυτή η ομάδα του δευτέρου γύρου ήταν έτοιμη να το πάρει το πρωτάθλημα. Μπερδεύονται πολλοί, ότι ένα άτυχο αποτέλεσμα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο μπορούν να στερήσουν το πρωτάθλημα ή ένα επιτυχές να κερδίσει το πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα το κερδίζει η ομάδα, που έχει σταθερότητα και το κερδίζει τον Απρίλιο. Εμείς αυτό θέλαμε. Να είναι η ομάδα έτοιμη στην κατάλληλη στιγμή και να μπορέσει στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονταν. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναργειακός, εκεί που έκανε την διαφορά ήταν ότι κέρδισε πέρα από όλα τα παιχνίδια που κέρδισε μέσα στην Κόρινθο. Εκεί μπροστά σε 5.000 κόσμο, μας αποδέχτηκαν και μας παραδέχτηκαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».
Εσείς ως έμπειρος προπονητής συμφωνείτε ότι ο προπονητής πρέπει να έχει και έναν ρόλο ψυχολόγου όσον αφορά τους παίκτες, με στόχο να τους βοηθάει για να πάρει από αυτούς την καλύτερη δυνατή απόδοση;
«Αν κερδίσει ο προπονητής τους παίκτες, να ξέρεις η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν χάσει τους παίκτες, η ομάδα αμέσως έχει πρόβλημα. Που σημαίνει ότι τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στο αγωνιστικό τον έχουν οι παίκτες. Αλλά τον πρώτο ρόλο, στο πως θα παίξουν οι παίκτες, στο πως θα στηθεί η ομάδα τον έχει ο προπονητής. Αν δεν μπεις μέσα στο πνεύμα των ποδοσφαιριστών είσαι εκ των προτέρων χαμένος».
Σε αυτή την προσπάθεια που έγινε φέτος, να ανέβει η ομάδα ο κόσμος ήταν δίπλα σας; Σας βοήθησε ή έχετε παράπονο;
«Δεν μπορώ να πω έχω παράπονο. Ήξερα τον Παναργειακό στα προηγούμενα χρόνια, να έχει 5-6-7.000 κόσμο. Δεν είχαμε αυτή τη δυναμική φέτος. Παρόλα αυτά όμως έβλεπα όταν έβγαινα έξω, ότι ο κόσμος διψούσε για ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι φέτος, μετά από αυτό που έγινε θα υπάρχει ανταπόκριση και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, το γήπεδο να γεμίσει πάλι».
Ο Παναργειακός θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κάποιος ως το απωθημένο σας. Να είστε δηλαδή εσείς ο προπονητής, που θα τον οδηγήσει ξανά ψηλά;
«Ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το απωθημένο σε εμένα ήταν ότι πριν από 5 χρόνια, που είχα αντίπαλο τον Παναργειακό είδα μια ομάδα με δυναμική και έναν κόσμο, που διψούσε για να αλλάξει κατηγορία ο Παναργειακός. Κι έλεγα πάντα να η ευκαιρία, να πάω σε αυτή την ομάδα και να αλλάξει κατηγορία και να επανέλθει εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Το ήθελα. Δόξα τω Θεό αισθάνομαι ευλογημένος που δούλεψα και δουλεύω σε αυτή την ομάδα».
Μετά τη νίκη στην Κόρινθο παίζατε στην έδρα σας με την Εράνη, παιχνίδι στο οποίο φέρατε ισοπαλία. Εκεί εσείς προβληματιστήκατε κάπως ή όχι;
«Όχι. Όχι. Δεν με προβλημάτισε γιατί ήξερα την ομάδα και την έβλεπα. Μέχρι τότε η ομάδα στα 12-13 παιχνίδια που είχαμε κάνει είχε 12 νίκες και 1 ισοπαλία. Ένα παιχνίδι, δεν μπορεί να αναιρέσει την παρουσία της ομάδας. Απλούστατα όλα γίνονται μέσα στο ποδόσφαιρο, όταν δεν είσαι σε ετοιμότητα. Αυτό το παιχνίδι μας ξύπνησε πάλι, μας γιγάντωσε και αντιδράσαμε. Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια, ο Παναργειακός πάλι παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Αυτό το παιχνίδι ίσα-ίσα μας ξύπνησε. Δεν μας προβλημάτισε. Μας ξύπνησε».
Με τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο η ομάδα υπήρξε εκτίναξη, όσον αφορά την απόδοση της…;
«Η ομάδα ήταν στημένη για να πάρει πρωτάθλημα, αλλά είδαμε ότι αυτή η ομάδα είχε ένα πρόβλημα στο γκολ. Πήραμε έναν έμπειρο παίκτη, όπως είναι ο Ηλιόπουλος. Πήραμε τον Κατσή, που έβαλε το μέσα στην Μύκονο και κερδίσαμε 1-0 στο 90. Ο Ηλιόπουλος έβαλε 5-6 γκολ καθοριστικά που ήταν βαθμοί, συν ότι ο Τσούτσης με την ποιότητα του και την εμπειρία του βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, σε παιχνίδια καθοριστικά όπως μέσα στην Κόρινθο όπου πήρε την ομάδα στη πλάτη του. Όπως πολύ μεγάλη απόδοση και παρουσία έκανε ο Παναγιώτου σαν δεξί μπακ, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ και με την εμπειρία του και με το πάθος που είχε για τον Παναργειακό».
Ποιο είναι το πλάνο της επόμενης μέρας για τον Παναργειακό, μετά την άνοδο του στην Β΄Εθνική;
«Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή τη στιγμή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ο βαθμός δυσκολίας πλέον αλλάζει. Πρέπει η ομάδα να οργανωθεί σε καινούργια πλάνα για τη Β΄Εθνική, που σημαίνει μετοχικό κεφάλαιο γίνεται η ομάδα ΠΑΕ, τα λεφτά είναι πιο πολλά. Όλα είναι πως θα στηθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα, θα δούμε πως θα κινηθούμε και τι στόχο θα βάλουμε. Φέτος ο Παναργειακός ξόδεψε 450 χιλιάδες, δηλαδή ένα ποσό για πρωτάθλημα στη Γ΄Εθνική. Τώρα στη Β΄Εθνική αν πάρεις καλούς παίκτες, θα διεκδικήσεις να πας να πάρεις το πρωτάθλημα. Αν πάρεις μέτριους παίκτες, θα πας να κάνεις μια παρουσία θετική, να παραμείνεις στην κατηγορία. Όλα αυτά θα δρομολογηθούν μέσα στην διάρκεια, από εκείνη την ώρα που θα στηθεί η ΠΑΕ και θα δούμε σε ποια κατεύθυνση θα πάμε».
Θα συνεχίσετε στην ομάδα και την νέα σεζόν;
«Εννοείται. Εννοείται. Δεν το συζητάμε καν. Δεν το συζητάμε γιατί όπως είπα οικογένεια Τσιόδρα και Βαζάκας πάνε μαζί».
Αν δεν κάνω λάθος, η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν είχε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτό ήταν κάτι που σας επηρέασε ή όχι;
«Είχαμε τον Τσιώλη έναν βασικό παίκτη καλό, τον Καπετανάκη και τον Ροντρίγκες ένα δεκάρι από την Βενεζουέλα. Ήταν απώλειες. Ήταν παίκτες που λέγαμε ότι ήταν πρώτα βιολιά για την ομάδα. Από εκεί και πέρα είχαμε έναν τραυματισμό του Λούκας Γκαρσία, αλλά του είπα να φύγει. Είδα ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό που σκέφτομαι και αυτό που φτιάχνω. Τον φώναξα και του είπα να φύγει».
Το γεγονός ότι του χρόνου η Πελοπόννησος θα έχει τρεις ομάδες πως το βλέπετε; Είναι κάτι θετικό;
«Αυτό είναι κάτι θετικό για την Πελοπόννησο και το θετικό για το Άργος είναι ότι ο Παναργειακός επανέρχεται που σημαίνει ότι ανοίγουν και έρχονται καλές μέρες ποδοσφαιρικές για το Άργος».
Ο Σταύρος Τσιόδρας υπήρξε και στο παρελθόν πρόεδρος του Παναργειακού και πιο συγκεκριμένα την δεκαετία του ΄90, όπου για λίγο η ομάδα έχασε την άνοδο της στην Α΄Εθνική. Αυτός ο στόχος του ότι δεν επιτεύχθηκε τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι που θέλει να το πετύχει στο μέλλον…;
«Το όνειρο του Σταύρου Τσιόδρα που το έχει πει πολλές φορές είναι να δω τον Παναργειακό στην Α΄Εθνική και ας πεθάνω. Και ο Σταύρος και ο Θανάσης Τσιόδρας, δεν είναι παράγοντες είναι άρρωστοι Παναργειακοί. Μακάρι το όνειρο αυτό, να το κάνω εγώ πραγματικότητα. Είναι μέσα στους στόχους μου».
Μπορεί να πει κάποιος, ότι εσείς ως προπονητής έχετε δεθεί με το Άργος;
«Πολύ. Πολύ. Βασικά είμαι δεμένος με την οικογένεια Τσιόδρα, γιατί έχουμε γίνει μια οικογένεια. Πάντοτε θα υπάρχουν συγκρούσεις ποδοσφαιρικές. Είμαι πολύ δεμένος με τον Παναργειακό. Είναι από τις ομάδες που δέθηκα. Ταιριάζουν η φιλοσοφία μου, τα χνώτα μου, αυτά που εισπράττω από τον κόσμο. Όλοι κάπου ταιριάζουμε».
Συμφωνείτε ότι η Β΄Εθνική, στην οποία θα συμμετέχει την νέα χρονιά ο Παναργειακός για να είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει περισσότερες επαρχιακές ομάδες;
«Όπου υπάρχουν ιστορικές ομάδες, που είναι ομάδες πόλεων νομίζω ότι έχει πιο διαφορετική δυναμική το πρωτάθλημα και όχι οι ομάδες που δεν έχουν κόσμο και δεν έχουν ιστορία. Θεωρώ ότι πολλές επαρχιακές ομάδες, που έδρες έχουν πρωτεύουσες νομών έχουν θέση σε ένα ανταγωνιστικό και ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως είναι η Β΄Εθνική. Αυτό το κάνει και διαφορετικό, γιατί το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Πρέπει να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο. Άμα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο γίνεσαι μεγάλη ομάδα».
Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, σε αυτά τα δύο χρόνια που είστε προπονητής του Παναργειακού πως το είδατε;
«Στον όμιλο που ήμουν φέτος στον 3ο όπως και πέρυσι είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Ειδικά φέτος ήταν ένα πρωτάθλημα, που συγκρινόταν με το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Είχε πάρα πολύ καλές ομάδες, πάρα πολύ δυνατές ομάδες. Είχε πολύ καλούς παίκτες. Αναβαθμίστηκε εντελώς το πρωτάθλημα. Γίνεται καλή δουλειά, σε πολλούς τομείς και είναι σε πολύ καλό δρόμο».