Η Αρτάκη κέρδισε 2-0 τον Μιλτιάδη Μεσσηνίας, για την τριακοστή και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Γιαννιτσάνης δοκίμασε να ανοίξει το σκορ για τον ΑΟΝΑ, στο δεύτερο λεπτό, με σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ σο 16′ ο Κοροβέσης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Λάμπρου, όμως ο Κωνσταντόπουλος απόκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
Η ομάδα της Μεσσήνιας στο 26′ έφτασε σε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με κεφαλιά του Θώδη και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σπηλιώτης μπήκε μέσα στην περιοχή κι έκοψε την μπάλα στον Κοροβέση και εκείνος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με κοντινό πλασέ.
Η ομάδα της Εύβοιας έψαξε το δεύτερο γκολ από το ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας στο 56′ σουτ εντός περιοχής με τον Λάμπρου, το οποίο απόκρουσε στην κλειστή του γώνα ο Κωνσταντακόπουλος και τελικά το 2-0 ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Κοροβέση να κάνει ατομική προσπάθεια και να ευστοχεί με καταπληκτικό τελείωμα στο αριστερό παραθυράκι, σκοράροντας ξανά.
Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στη μείωση του σκορ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, έχοντας οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Θώδη έξω από την περιοχή.
ΑΡΤΑΚΗ (Κώστας Χατζέλης): Πούλιος, Γεωργίου, Στασινόπουλος, Τσούπρος (77′ Δερμιτζάκης), Φισκατώρης, Διγκόζης (46′ Γιαλεδάκης), Κοροβέσης (77′ Μεγάλος), Λάμπρου (67′ Πάνου), Γιαννιτσάνης, Σπηλιώτης, Πολίτης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Κούζης (77′ Γιαννόπουλος), Καντουτσής (79′ Τσιγαρίδης), Semedo, Καπετανάκης, Παπαδόπουλος, Γκίκα (79′ Opocu), Θώδης, Vukmorovic, Καραμπότσος, Ηλιόπουλος.
Πηγή: Eviasports