Είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο και έχει καταγραφεί στην ιστορία. Μια σεζόν πριν την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος οι “κυανέρυθροι” είχαν υποβιβαστεί από την Super League 2 στην Football League.
Στην αναζήτηση της προϊστορίας βλέπουμε ότι την τελευταία φορά που ο ΑΟΤ αντιμετώπισε τον Απόλλων Λάρισας ήταν στις 30 Ιανουαρίου του 2019. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Γκουντρουμπή και ο Καπός ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+4.
https://youtu.be/w-Uwl4_-0b4
Σε εκείνο το ματς είχαν αγωνιστεί οι Ταϊρης (Καλαμάτα), Πάνος (Παναχαϊκή), Ντόσης (Πιερικός) (45΄ λ.τρ. Γκουγκούδης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Γκότοβος (Κηφισιά), Ντιαλό (Ηρακλής Ψαχνών), Τσιάρας (Αγία Νάπα), Τριανταφυλλάκος (Χανιά), Συμελίδης (Λεβαδειακός), Καπός (ελεύθερος), Μαρκόφσκι (Παραλίμνι) (76΄Λάσκαρης (Αιγάλεω)), Σμυρλής (Διαγόρας) και (78΄Τσιμίκας (Πανσερραϊκός)), ενω προπονητής ήταν ο Θωμάς Γράφας (Αιγάλεω).
721 ημέρες μετά ο ΑΟΤ θα αντιμετωπίσει εκ νέου τον Απόλλων Λάρισας και φυσικά το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό των “κυανέρυθρων” καθώς όταν ανέλαβε ο Νίκος Σαμολαδάς το ξήλωμα ήταν σχεδόν ολικό.
Είχε κριθεί πως κανείς ποδοσφαιριστής, πλην των Νιάρου (δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το ματς) και Ντόση (έπαιξε τότε αλλά αποχώρησε φέτος), δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στην περσινή άνοδο (σ.σ μόνο ο Τριανταφυλλάκος είχε ουσιαστικά πρόταση χωρίς οι δύο πλευρές να τα βρούν ενώ ο Μαρκόφσκι αποχώρησε ουτως η άλλως καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ).
Πηγή: Goaltrikala
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΠΟ: Παράταση μεταγραφών σε Super League 2 και Football League!
Πίτκας: «Ποδοσφαιριστές μαζεύουν ελιές για να ζήσουν τις οικογένειες τους»