Παρελθόν για προσωπικούς λόγους αποτελεί για τους “κιτρινόμαυρους” ο Λούκας Βαλιέντε.
Στην Αργεντινή επιστρέφει ο Λούκας Βαλιέντε καθώς αποχώρησε από τον Θεσπρωτό για προσωπικούς λόγους. Ο 24χρονος αμυντικός ήρθε στην Ηγουμενίτσα τον Αύγουστο του 2021 και με τη φανέλα του Θεσπρωτού κατέγραψε 32 συμμετοχές εκ των οποίων 2 στο Κύπελλο Ελλάδος.
Για το πρώτο τρίποντο ο Θεσπρωτός με Βέροια
Την πρώτη του νίκη θα ψάξει σήμερα (15.00) ο Θεσπρωτός φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας τη Βέροια στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.
Οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για να ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες απέναντι στους Βεροιώτες, οι οποίοι είναι στην ίδια θέση με τον Θεσπρωτό μετρώντας 2 βαθμούς σε 3 αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης, οι Θεσπρωτοί θέλουν τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγω, για τη ρεβάνς της ήττας (αποκλεισμού) στο Κύπελλο Ελλάδος πριν ενάμιση μήνα στην Ηγουμενίτσα.
Ο Θεσπρωτός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι με πρωινή προπόνηση και ο τεχνικός του, Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην του τραυματία Βασιλάκη και του Βαλιέντε που έχει αποχωρήσει απο την ομάδα ενώ κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Πέρεζ που επιστρέφει.
Πηγή: theball