Ο Θεσπρωτός μπλόκαρε την Αναγέννηση Καρδίτσας που «κόλλησε» στο 0-0 στην Ηγουμενίτσα.
Τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα αντιμετώπισε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2. Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα προσπάθησε αρκετά, είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, όμως δεν βρήκε το γκολ στην επίθεση και μοιραία “κόλλησε” στο 0-0.
H καλύτερη στιγμή του ματς ήταν στο 45′ όταν Τσέλιος απέκρουσε το σουτ του Ρούση και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που η ΑΣΑ μένει μακριά από τη νίκη.
Πριν το δοκάρι, ο Αθανασιάδης απείλησε με κεφαλιά στο 33′. ενώ στο 15′ το σουτ του Πολίτη πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπότσαρης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Αθανασιάδη. Στο 78′ ο Δρίτσας πλάσαρε άουτ, ενώ στο 84′ ο Μπάτροβιτς δεν πρόλαβε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Μπότσαρης, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Τρομπούκης, Μαρτίνεζ, Λύγκας (59′ λ.τ Κουέβας), Πανταζέλος (87′ Δημήτρουλας), Ρούσης (87′ Ευ. Παππάς), Οικονομίκος (75′ Σάνι), Δρίτσας.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης (46′ Αλιατίδης), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπάλλας (89′ Κορέλας), Μπούζας, Γιάκος (83′ Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο, Πολίτης (72′ Βερνάρδος), Αθανασιάδης.
Πηγή: karditsasport