Την ικανοποίηση για τη νίκη που κατάφερε η ομάδα του στη Νεάπολη εκφράζει σε συνέντευξή του ο Αστέριος Θέμελης, που παράλληλα σχολιάζει την καλή δουλειά που γίνεται στην Παλαιόχωρα.
Ο τεχνικός του ΑΟΠ μιλώντας στον athleticradio είπε ακόμα ότι ένιωσε τη στήριξη της διοίκησης μετά τις ήττες, λέγοντας πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Θέμελη είναι οι εξής:
Για την νίκη επί του Ιωνικού: «Είναι μία νίκη που την είχαμε ανάγκη, κυρίως για την ψυχολογία μας. Μας έλειπε. Δουλέψαμε πολύ και σωστά. Και στα προηγούμενα ματς είχαμε καλή παρουσία αλλά δεν καρπωθήκαμε αυτό που αξίζαμε. Πιστέψαμε στην νίκη και τα καταφέραμε σε μια καυτή έδρα. Ηταν ένα καθοριστικό για μας ματς κομβικής σημασίας. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με ιστορία και κόσμο που δεν είναι για την Γ’ Εθνική. Η φιλοξενία ήταν άριστη και ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο κ. Τσιριγώτη, έναν κύριο με “Κ” και άνδρα με “Α”. Τέτοιες συμπεριφορές διαφημίζουν το άθλημα. Οι παίκτες μου εφάρμοσαν 100% το τι έκαναν στις προπονήσεις. Είναι μια πολύτιμη νίκη και πλέον βλέπουμε με άλλο μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος».
Για την φετινή Παλαιόχωρα: «Εχουμε μία νεανική ομάδα με παίκτες με φιλοδοξία. Παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ιωνικό είχαμε 7 παίκτες 19 χρονών. Η ομάδα άλλαξε ριζικά από πέρυσι. Οι παίκτες δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Είναι σημαντικό για το πρεστίζ μας να κερδίζουμε σε μία έδρα που κοχλάζει».
Για την Γ’ Εθνική και τον όμιλο των κρητικών ομάδων: «Υπάρχουν δυνατές ομάδες. Ξεχωρίζουν ΟΦΙ, Επισκοπή και Εθνικός. Οι άλλες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς. Με δύο νίκες είσαι σούπερ και με δύο ήττες χαμηλά. Η διάρκεια μετράει. Μετά την 11η αγωνιστική θα φανεί η πραγματική κατάσταση στην βαθμολογία».
Για τη συνεργασία του με την Παλαιόχωρα: «Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την θέση και το επάγγελμά μου, οι ομάδες γενικά στην Ελλάδα βιάζονται. Προσωπικά στηρίχθηκα παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα γιατί η ομάδα είχε στο γήπεδο μία πολύ καλή εικόνα που δεν μετατράπηκε σε βαθμούς. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και η ομάδα μας έχει την δική της φιλοσοφία που την κάνει ξεχωριστή. Γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα και οι άνθρωποί της το ξέρουν καλά. Είμαστε μία νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες και δεν πρέπει α βιαζόμαστε. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Τώρα πήραμε το τρίποντο που θα μας δώσει την ώθηση για την συνέχεια».
Για το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο αντίπαλος προέρχεται από μία βαριά ήττα 4-0 από την Επισκοπή. Εμείς από μία μεγάλη νίκη. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε σωστά. Έχουμε πλέον καλή ψυχολογία».
Για το πού εστιάζει την αδυναμία της ομάδας του να πάρει βαθμούς στις προηγούμενες αγωνιστικές: «Δεν είναι μόνο επιθετικό το πρόβλημά μας. Ίσως είναι θέμα εμπειρίας. Προσπαθούμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και όχι αντί ποδόσφαιρο. Είχαμε και σημαντικές απουσίες, Πάγκαλο και Παλιάτσιο».
Πηγή: athlitiko