Αλλαγή δεδομένων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfmpatras για τον αγώνα της Παναχαϊκής την επόμενη Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης Β’.
Με χθεσινή του απόφαση (δια περιφοράς) το Δ.Σ. της Λίγκας αλλάζει την έδρα του αγώνα και από την Πάτρα αντιστρέφει το ματς που θα γίνει στην Τρίπολη, με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων.
Ο Αστέρας Τρίπολης Β δυσκολευόταν να βρει ξενοδοχείο για εκείνες τις μέρες της Αποκριάς, ενώ και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας πίεσε για την αλλαγή.
Βέβαια, με αυτή την αλλαγή της έδρας (Κυριακή 2/3, 13.00) η Παναχαϊκή ξεκινά στα μπαράζ παραμονής με δύο εκτός έδρας ματς σερί, στα Χανιά και στην Τρίπολη, αλλά θα ακολουθήσουν τρία σερί παιχνίδια στην έδρα της με Παναργειακό, Χανιά και Αστέρα Τρίπολης, πριν το ρεπό του β’ γύρου.