Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Γιάννης Πασάς καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από ρήξη μηνίσκου
Ο σέντερ φορ της Καλαμάτας στάθηκε άτυχος στο ματς με την Επισκοπή καθώς τραυματίστηκε και όπως διαπιστώθηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε παρουσιάστηκε πρόβλημα στο μηνίσκο.
Ο 32χρονος επιθετικός υποβλήθηκε ήδη σε αρθροσκόπηση και ξεκινά άμεσα την αποθεραπεία. Ο πρώτος σκόρερ της Καλαμάτας -αλλά και της κατηγορίας- με τέσσερα γκολ, ο οποίος πέτυχε μάλιστα το νικητήριο τέρμα με την Επισκοπή την περασμένη Κυριακή, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super league 2 και επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της είναι το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.
Πηγή: Sport365