Super League 2: Οι «κόκκινοι» με MVP τον Μαροκινό εξτρέμ, νίκησαν με 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και μείωσαν στους δύο πόντους τη γραμμή του υποβιβασμού!
Έσπασαν… καρδιές στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών εκεί όπου ο Πανσερραϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Μια νίκη που φέρνει τους Σερραίους, σε συνδυασμό και με την ήττα του Πιερικού στου Ρέντη, στους δύο πόντους με τους Κατερινιώτες τους οποίους θα τους αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστική σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να «παγώνουν» το Δημοτικό γήπεδο Σερρών στο 44’ όταν ο Μπιανκόνι με σουτ νίκησε τον Κατσίκα για να ανοίξει το σκορ. Στο β’ μέρος ο Πανσερραϊκός, σαφώς πιο αποφασισμένος και με φουλ επιθετικό σχήμα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας πρωτίστως τη γρήγορη ισοφάριση κάτι που ήρθε στο 51’ όταν οι Σερραίοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κανίς… 1-1. Στο 74’ ο Μπιανκόνι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Καλατζή και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, δυσκολεύοντας κατά πολύ το έργο των Θεσσαλών για τα υπόλοιπα περίπου 20 λεπτά και διευκολύνοντας παράλληλα τους «κόκκινους» έτσι ώστε να πιέσουν περισσότερο για το γκολ της νίκης.
Έτσι με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μαροκινό επιθετικό ο Πανσερραϊκός στο 90+1’ πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το γκολ της ανατροπής και της σπουδαίας νίκης απέναντι στην Αναγέννηση, που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και τον στέλνει με άλλον… αέρα την επόμενη αγωνιστική στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό να διεκδικήσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στο «ντέρμπι» της παραμονής.
Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (72’ Καραμπέρης), Έππας (46’ Παπαβασιλείου (57’ λ.τ. Κρητικός), Στίνα, Φουάσης (46’ Μασκανάκης (90+2’ Ντανελιάν), Κανίς, Ντίαζ.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρρίκι (85’ Καρανίκας), Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (50′ Δημούτσος), Γκίνη (86’ Πολίτης), Μπενγκόα (76′ Βιδάλ), Μπαντιμπανγκά (70’ Μάνιος), Μπιανκόνι.
ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Φωτό: serressport
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: «Διπλό» παραμονής η Καβάλα, στον πάτο τα Τρίκαλα
Super League 2: Απόδραση για Απόλλωνα Πόντου – Πλήρωσε τα λάθη του ο Ηρακλής