Συνέχισε την πορεία ανόδου ο Πανσερραϊκός καθώς πέρασε νικηφόρα κι από την Ηγουμενίτσα.
Ασταμάτητο είναι το «τρένο» του Πανσερραϊκού. Τα «λιοντάρια» έκαναν ένα ακόμη βήμα ανόδου καθώς επικράτησαν 2-0 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα για την 16η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2.
Οι Σερραίοι πήραν το τρίποντο που ήθελαν για να διατηρήσουν την διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους διεκδικητές, χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα σε ένα ματς το οποίο είχε λίγες καλές φάσεις.
Στο 38′ και στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του Πανσερραϊκού, ο Σαϊντ με κεφαλιά έγραψε το 0-1 που άνοιξε το δρόμο για το «διπλό». Ο Θεσπρωτός δεν απείλησε στην επανάληψη και έτσι οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έφτασαν και στο 0-2 με τον Κανίς στο 94‘.
Αυτή ήταν η 12η διαδοχική νίκη του Πανσερραϊκού, ο οποίος πλησιάζει όλο και περισσότερο στο μεγάλο στόχο της επιστροφής του στην Super Leaugue 1.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρούσης, Κωνσταντίνου, Πανταζέλος (82′ Ραστόκα), Μίγγος (70′ Οικονομίκος), Κουέβας (82′ Σάνι), Χατζάκος (70′ Τρομπούκης), Μπίκας (70′ Λύγκας), Δρίτσας.
Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης (76′ Παπάζογλου), Στάικος, Κατσαντώνης (90′ Αυλωνίτης), Μούργος (76′ Μασκανάκης), Σαΐντ (90′ Αλί Μπάμπα), Μπαΐροβιτς (61′ Κανίς).