Ο Ρεθυμνιακός αφήνει πίσω το αποτέλεσμα της Σοχώρας κόντρα στον Ηλυσιακό και επικεντρώνεται στο επόμενο του παιχνίδι!
Τα «δελφίνια» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με τον ποιοτικό Ηλυσιακό, ο οποίος με δύο γκολ του δραστήριου Μπινέρι και άλλο ένα του πρώτου σκόρερ των φιλοξενούμενων Τσίπρα, πέρασε νικηφόρα από την Σοχώρα με 0-3.
Ο Ανδρέας Τσουπάκης και οι ποδοσφαιριστές του επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα πιο δύσκολο απέναντι στον πρωτοπόρο Εθνικό εκτός έδρας.
Λόγω της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, η νίκη είναι «μονόδρομος» και για τους δύο, με τον ΕΘνικό να θέλει να διευρύνει την διαφορά του από τη 2η Μαρκό, ενώ ο Ρεθυμνιακός να πάρει μία μικρή βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: grandsport