Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών έμεινε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, παρά την ήττα του ΟΦ Ιεράπετρας από τον Ολυμπιακό Β.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Παίξαμε απέναντι σε ένα πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο κάτι που το έδειξε και αγωνιστικά σήμερα. Έγινε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό, με έντονο τον αέρα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, ελέγξαμε όμως τον ρυθμό και σε κάποιες φάσεις που βρήκαμε χώρους και βγήκε μπροστά ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι. Υπάρχει και μία φάση που δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μπλανκ Καζάου που δεν μας δόθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε ο αέρας πήραμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν δημιουργικοί και απειλητικοί προηγηθήκαμε στο σκορ με τον Βουό και είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας. Δεν έγινε το 0-2 όπου ενδεχομένως να άλλαζε μορφή η αναμέτρηση και ισοφαριστήκαμε με ένα εξαιρετικό τέρμα του αντιπάλου.
Μείναμε στον ίδιο ρυθμό γιατί θέλαμε μόνο τη νίκη και επιβραβεύτηκαν τα παιδιά με το 2ο γκολ. Σταθήκαμε άτυχοι γιατί στο λεπτό που βάλαμε το γκολ ετοιμαζόμασταν να κάνουμε δύο αλλαγές, ώστε να αλλάξουμε σχηματισμό γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, γιατί τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού είναι πολύ καλά δουλεμένα και προπονημένα, το παιχνίδι δεν διακόπηκε και δεχτήκαμε το 2-2. Μετά ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να λήξει 2-3 ή 3-2 και τελικά ολοκληρώθηκε δεχόμενο άλλο ένα γκολ.
Κρατάμε την σπουδαία εμφάνιση των παιδιών στο 2ο ημίχρονο, σεβόμαστε τον αντίπαλο και χαιρόμαστε που είδαμε τόσο ένταση και τόσο πάθος για να κερδίσει την μεγάλη ομάδα της Ιεράπετρας όπως εξελίχθηκε στη φετινή χρονιά».