Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Αλμωπό Αριδαίας.
Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Αλμωπού κινούνται μεθοδικά, έχοντας.. αναμμένες τις μηχανές με σκοπό η ομάδα της Αριδαίας να παρουσιαστεί πανέτοιμη για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο νέος τεχνικός Γιάννης Πολλαετίδης και οι συνεργάτες του, σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση και τον πρόεδρο Φώτη Παντελίδη, αναζητούν έμπειρους παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας χρόνιας και να βάλουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον Αλμωπό. Παράλληλα θα γίνουν γνωστά τα δυνατά φιλικά που θα ακολουθήσουν για το τελικό «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν.
Ο προγραμματισμός των ανθρώπων του Αλμωπού έχει καταρτιστεί και το επόμενο διάστημα θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα.