Ανακοίνωση για τη χθεσινή γιορτή εξέδωσαν οι Σακαφλιάδες.
Η ανακοίνωση:
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή φιέστα πρωταθλήματος που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο μας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Football League από την καψούρα μας.
Στη χθεσινή φιέστα βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν από τον Σύνδεσμο μας ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις χαρές που μας χάρισαν φέτος όλη τη χρονιά.
Οι ποδοσφαιριστές που ήταν χθες παρόντες δώρισαν στον Σύνδεσμο μας μια υπογεγραμμένη φανέλα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, η οποία με πρωτοβουλία του Συνδέσμου δόθηκε στον φίλο του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ Γιώργο Καλογρηά. Γιωργάρα ελπίζουμε να το χάρηκες…
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στη χθεσινή καυτή κυανέρυθρη γιορτή.
Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης που αγαπά αγνά τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ και ήρθε χθες να τον τιμήσει.
Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που αν και αρκετοί από αυτούς βρίσκονται εδώ και μήνες εκτός Τρικάλων, μας έκαναν την τιμή και ταξίδεψαν χθες στην πόλη μας για να βρεθούν στη βράβευση από τον Σύνδεσμο μας.
Ευχαριστούμε πολύ και εκείνους που δε κατάφεραν να είναι χθες μαζί μας και ιδιαιτέρως τους Ντιέγκο και Μπόγιαν που ξέρουμε ότι παρακολούθησαν χθες τη γιορτή μας από τις πατρίδες τους ιντερνετικά.
Ευχαριστούμε θερμά το προπονητικό επιτελείο, τους κυρίους Αμανατίδη και Ζαλαόρα, τους αφανείς ήρωες του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ γενικό αρχηγό, φυσιοθεραπευτή, γιατρό, γυμναστή και φροντιστή της ομάδας για τη χθεσινή τους παρουσία στη φιέστα μας.
Ευχαριστούμε τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ, τους παλαίμαχους, την ομάδα μπάσκετ καθώς και το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα που βρέθηκαν χθες μαζί μας.
Ευχαριστούμε τους άρρωστους της Θύρας 4 για την ανακοίνωση – κάλεσμα κόσμου στην εκδήλωση μας και για την παρουσία τους σε αυτή την κυανέρυθρη γιορτή.
Για το τέλος κρατήσαμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δικά μας παιδιά.
Στα μέλη του Συνδέσμου μας για το τρέξιμο που έριξαν όλη την εβδομάδα για να οργανώσουν, στήσουν και διοργανώσουν ένα τέτοιο σκηνικό με απόλυτη επιτυχία για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος αποδεικνύοντας σε όλους με τον τρόπο αυτό την άρτια οργάνωση του Συνδέσμου μας.
Ενός Συνδέσμου με πολύ μέλλον…
Με μια νέα γενιά πίσω μας με πολύ όρεξη που βγαίνει σιγά σιγά μπροστά να συνεχίσει δυναμικά αυτό που οι παλιότεροι ξεκίνησαν πριν 16 χρόνια.
Μια γενιά που δεν έχει ζήσει ΚΑΜΙΑ επιτυχία της καψούρας μας και όμως είναι ΜΟΝΟ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.
Ένα τεράστιο RESPECT για το γεγονός αυτό! Συνεχίστε γερά και δυνατά μάγκες κρατώντας την κυανέρυθρη φλόγα αναμμένη!
Καλούμε τους πάντες σε οπαδική συσπείρωση γύρω από τον Σύνδεσμο μας.
Κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
Δυνατός Σύνδεσμος σημαίνει δυνατός Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ!
Η χρονιά που έρχεται θα είναι δική μας!
Τα καλύτερα έρχονται!
Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΟΤ ΖΟΥΜΕ!