Στο Παγκρήτιο στάδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Γιούχτα υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.
Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην προσεχή δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Athens Kallithea η οποία έχει οριστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/01,15.00) στο Παγκρήτιο. Οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε τακτικά κομμάτια σε άμυνα και επίθεση καθώς και ταχύτητα.
Εκτός προπόνησης για μια ακόμα μέρα έμεινε ο Φαζός, ο οποίος συνεχίζει θεραπείες για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νοικοκυράκης κυρίως προληπτικά λόγω ενός τραβήγματος που ένιωσε στον δικέφαλο. Ατομικό συνέχισε και ο Γκίνη ο οποίος φαίνεται να μέτρα αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.