Το χρέος των 70.000 ευρώ σε τέσσερις ξένους παίκτες οι οποίοι οι τρεις (Γιαράκοβιτς, Μπάουμαν, Κοέν) από αυτούς πέρασαν και δεν… ακούμπησαν, φαίνεται ότι θα ρυθμιστεί με διακανονισμό.
Η διοίκηση του ΑΟΚ προτίθεται να πληρώσει τους παίκτες σε δυο δόσεις, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι φετινές μεταγραφές και να μπορέσει να παίξει στη Γ’ Εθνική. Αυτό μάλλον θα γίνει με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αρη Πετεινού (3η αγωνιστική). Η ΠΑΕ μεταβίβασε στον Ερασιτέχνη ένα χρέος για το οποίο, πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί. Μάλιστα από τα 70 χιλιάρικα τα 30.000 έχει να τα παίρνει ο Γιαράκοβιτς ο οποίος δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου. Τα άλλα 30 χιλιάρικα είναι για τον Λιθουανό Αρμάλας ο οποίος τουλάχιστον ήταν βασικός σε αρκετά παιχνίδια στη Super League 2.
Τα τροφεία για τον Αρμάλας είναι περισσότερα αφού είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Λίγα χρήματα έχουν να παίρνουν ο Κοέν και ο Μπάουμαν. Αν τελικά δεν βοηθήσει χρηματικά ο Χαντιτάγκι που βρίσκεται στην Αθήνα, η νυν διοίκηση θα καλύψει όλο το ποσό, προκειμένου να τελειώσει το σήριαλ. Ο Χαντιτάγκι υποσχέθηκε ότι θα συμμετάσχει όπως οφείλει άλλωστε στο χρέος προς τους παίκτες που αναμένεται να συμφωνήσουν προκειμένου να πληρωθούν σε δυο δόσεις.
Αναμένονται εξελίξεις ενώ ο ΑΟΚ προπονείται κανονικά και κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου. Με το θέμα του Βακιρτζή υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού ο νεαρός παίκτης σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να παίρνει μέρος σε όλες τις προπονήσεις. Οι δυο διοικήσεις ΑΟΚ και Ορφέα, θα βρεθούν για να συζητήσουν το όλο θέμα.
Πηγή: proininews