Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, σκοράροντας αρχικά στο 24′ με τον Ματαραγκάσι ενώ στο 77′ ακολούθησε το 2-0 από τον Πήλιο. Σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, η Επισκοπή εξασφάλισε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα παίξει απέναντι στην ΕΑΠ.
Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι η Επισκοπή είναι ο κάτοχος του Κυπέλλου ΕΠΣΡ τα τρία τελευταία χρόνια.
Διαιτητής: Δασκαλομαρκάκης
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Λιοδάκης.
Επισκοπή (Στεφανίδης): Κελαϊδής, Καλογεράκης (54’ Νάκας), Σερβιλάκης (65’ Γεωργούλης), Σέχου, Μποτωνάκης, Μανωλακάκης, Πήλιος, Κεσίδης (65’ Γκαρθία), Σωπασής, Ματαραγκάσι, Τζόρνταν (75’ Γκιόκας).
Ρεθυμνιακός (Καραδάκης): Δημητριάδης, Μαρουλάκης (84’ Αντίοχος), Κουδουνάκης, Αντουράκης, Δασκαλάκης (88’ Κυραμαριός), Ταμάμης, Βλαστός (89’ Παπαδάκης Ν.), Καψαλάκης, Πλεύρης (89’ Γάσπαρης), Κριτσωτάκης, Σιόρε.
ΠΗΓΗ: athlitiko