Κρίσιμο ματς αυτό κόντρα στα Τρίκαλα για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα «καίγεται» για το τρίποντο σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία για τις δύο ομάδες.
Η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση. Ακολούθως ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή για το ματς.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Θεοδωράκης και Παπαευθυμίου, ενώ σε αυτήν συμπεριελήφθησαν οι Ρουσσάκης και Πλαβούκος, που επιστρέφουν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα.
Αναλυτικά η αποστολή:
Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Κρανής, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας και Χαντζής
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Τρικάλων για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση.
Στην αποστολή ο κ. Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε τους:
Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς, Αποστολίδη, Βέρτζο, Γιαννιτσάνη, Γιδόπουλο, Γκόλια, Κατσαντώνη, Κοτσώνη, Μάκο, Μανώλη, Μυρσινιά, Πάνο, Σαχινίδη, Σιαλμάς, Τούγλη, Τσιάρα, Τσίπρα, Χιντζίδη.
Εκτός έμειναν οι Ζγκούρη και Ν’ Λουντούλου, οι οποίοι φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.