Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας, που κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Κυμίνων και πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς έφτασε τους 13 βαθμούς (4-1-2) και απέχει μόλις δύο από τον πρωτοπόρο Αρη Παλαιοχωρίου.
Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απείλησε από τα πρώτα λεπτά. Πρωταγωνιστής στην πρώτη μεγάλη φάση ήταν ο Γκούρτσας, ο οποίος στο 6’ έκλεψε την μπάλα και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Μπαϊμάκη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα (14’) ο Ιβανίδης με εκπληκτικό σουτ πλάγια και δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μπαϊμάκη, σημειώνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και άρχισαν να «πατούν» στην περιοχή του Παναγόπουλου, δίχως όμως να μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία. Εξαίρεση αποτέλεσε μια καλή στιγμή στο 29’ όταν ο Θεοδωρίδης γύρισε στην περιοχή, αλλά ο επερχόμενος Καράμπελας -αν και ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι- σούταρε ψηλά άουτ.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό. Οι πρώτοι που απείλησαν ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 58’ ο Μαραντίδης πέρασε τον Γραικό με εντυπωσιακό τρόπο και σούταρε δυνατά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Παναγόπουλου. Ενα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Γκούρτσα να απειλήσει ξανά, πήρε την μπάλα μπροστά από τη μεσαία γραμμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε, αλλά ο Μπαϊμάκης του είπε και πάλι «όχι» σε δύο χρόνους.
Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 70’ με τον Μπαϊμάκη να αποκρούει ασταθώς, ωστόσο από κοντά ο Καραντασιάδης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 88’ όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Αμανατίδης κέρδισε την άμυνα του Αγροτικού και με καρφωτή κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.
Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα δεν είχαν πει, όμως, την τελευταία τους λέξη. Ένα λεπτό αργότερα και μετά από κακή απομάκρυνση των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση φάουλ, ο Κουκουλέκης έγινε κάτοχος της μπάλας περίπου 30 μέτρα από την εστία, κοντρόλαρε με το στήθος και με φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα (2-1), αλλά και την πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Γραικός, Μπάρμπας, Ντόσης (27’ λ.τ. Καραντασιάδης), Ιβανίδης, Χειρίτραντας (81’ Αμαραντίδης), Ρούτσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (61’ Κουκουλέκης), Ηλιάδης (72’ Καπρέτσος)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης, Πολιανίδης (75’ Κυριακίδης), Τσακίρης, Μεσιάρης, Μαραντίδης (86’ Γιάντσιος), Αυγέρος, Ραγκαβίνας, Θεοδωρίδης (82’ Αμανατίδης), Καράμπελας, Τρικαλινός (59’ Τσελέπης)