Ο Πανηλειακός συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος με νέες δυνάμεις και νέο ηθικό από το νικηφόρο ξεκίνημα στο 2019 με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που πήρε στο Τραγανό απέναντι στη Νίκη.
Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο σταθεροποιήθηκε βαθμολογικά στις υψηλές θέσεις. Έχει, μάλιστα, την ευκαιρία στο προσεχές διάστημα με δυο σερί εντός έδρας ματς στον Πύργο (Θύελλα Ραφήνας αυτήν την Κυριακή και Φοίβο Κρεμαστής στη συνέχεια) να προωθηθεί ακόμα περισσότερο.
Για το κυριακάτικο ματς μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Η ομάδα έχει πλέον στη διάθεσή της δυο ακόμα αγωνιστισκές μονάδες:
Ο πύργιος μεσοεπιθετικός Αλέξης Νικολακόπουλος, που ήδη είχε ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τα Χριστούγεννα και μετείχε στις προπονήσεις, αλλά δεν είχε επισημοποιηθεί διότι δεν είχε πάρει το δελτίο του από τον Ατρόμητο Πειραιά. Από χθες ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.
Ο νεαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός και μεσοαμυντικός Γιώργος Μακροστέργιος δεν ήταν διαθέσιμος στο ματς στο Τραγανό λόγω της μίας αγωνιστικής που είχε σαν υπόλοιπο τιμωρίας από την προηγούμενη ομάδα του την Προοδευτική.
Οι δυο προαναφερόμενοι μαζί με τους Κυρίτση, Μπάλλα, Λούσκο αποτελούν τις πέντε προσθήκες τις οποίες έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο πρώτος μάλιστα ήδη αγωνίστηκε στο Τραγανό, ενώ ο δεύτερος ήταν στον πάγκο.
Στον αντίποδα, έχουν αποχωρήσει και τυπικά ο Παναγόπουλος που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Ζαχάρως (Α1 Ηλείας) και παραχωρήθηκε τη Δευτέρα 7/1 ο Σωτηρόπουλος (μετά το εσωτερικό θέμα στα τέλη Νομεβρίου, του δόθηκε το δελτίο για να μεταγραφεί στη Νίκη Τραγανού), ενώ ο Μπάρκας που είχε σταματήσει από την ομάδα από τα μέσα Νοεμβρίου για επαγγελματικούς λόγους πήρε πλέον και τυπικά το δελτίο του (θα συνεχίσει στην Α1 Ηλείας επιστρέφοντας στον Αλφειό Επιταλίου, απ’ όπου και κατάγεται).
Από την ομάδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Στάθης Μπουρνέλης και Γιάννης Καπετανάκης
Πηγή: iliaoikonomia