Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” σύμφωνα με ανακοινώσεις των “κοκκινόμαυρων”.
Πιο συγκεκριμένα: Τις τελευταίες μέρες και από τη στιγμή που στους εξωτερικούς χώρους οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, το βάρος πέφτει εντός της κτιριακής εγκατάστασης που θα στεγάσει τους ποδοσφαιριστές μας και τα στελέχη της ομάδας.
Συγκεκριμένα, από την αρχή της εβδομάδας γίνεται αγώνας δρόμου έτσι ώστε η συνολική αποπεράτωση του έργου να μπει στην τελική ευθεία. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούσαν τις γυψοσανίδες, τα βαψίματα και οι σχετικές ενέργειες (στοκάρισμα κλπ.) είναι σε εξέλιξη, ενώ προχωρούν και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Παράλληλα, γίνονται και κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες, έτσι ώστε να δυναμώσει ο φωτισμός και να τοποθετηθούν κάμερες για την ασφάλεια του προπονητικού κέντρου.
Δείτε τις εικόνες από τις εργασίες: