Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Απόλλωνα Πόντου, με αφορμή το γεύμα που παρέθεσε ο Άλεξ Κάλας σε στελέχη της ομάδας.
Αυτό που τονίζεται είναι ότι η παρουσία τους αφορούσε μεμονωμένα άτομα και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ επισημαίνεται ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα πάρουν θέση επίσημα εφόσον κριθεί αναγκαίο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς έπειτα από το δημοσίευμα της συνάντησης του Άλεξ Κάλλας με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν μετείχε επισήμως σε αυτή τη συνάντηση και πως οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές το έκαναν με δική τους πρωτοβουλία και όχι εκπροσωπωντας τον σύλλογο μας, διότι δεν έδωσε το παρών ούτε ο πρόεδρος αλλά ούτε και κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. Οπότε δεν ήταν αντιπροσωπεία των παλαιμαχων, αλλά μεμονωμένα μέλη του συλλογου μας.Εμεις σαφώς και παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν χρειαστεί να πάρουμε θέση για τα δρώμενα αυτό θα το κάνουμε επισήμως ως διοίκηση και όχι μεμονωμένα».
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Δόξα Δράμας: Σε καλό δρόμο οι «μαυραετοί» νίκησαν εύκολα τον Ορφέα Ξάνθης
Ηρακλής: Μίλησαν με τους παίκτες οι διοικούντες – Χάνει Πανσερραϊκό ο Ναπολιτάνο
Ξάνθη – ΠΑΟΚ Β’: Όλα στο μηδέν στα Πηγάδια
Αναγέννηση Καρδίτσας: «Υπέταξαν» και τον Ολυμπιακό Β΄ οι κιτρινόμαυροι!