Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Γιούχτα:
ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!
Έναν δύσκολο τραυματισμό είχε στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο ο νεαρός ακραίος αμυντικός του Γιούχτα Γιάννης Παπαδάκης, καθώς δέχτηκε τη μπάλα με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και όλοι τρόμαξαν! Ο πρώην επιθετικός του Γιούχτα και νυν του Ηροδότου Νίκος Κουσίδης παρότι είχε την ευκαιρία να εκδηλώσει επίθεση, προς τιμήν του έβγαλε αμέσως την μπάλα έξω και το παιχνίδι διακόπηκε προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη του Γιούχτα.
Από το χτύπημα διαγνώστηκε από την γιατρό αγώνα ότι είχε πειραχτεί κάποιο νεύρο στο λαιμό και δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Έτσι έγινε αναγκαστικά αλλαγή ενώ φεύγοντας με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια , τον χειροκρότησε όλη η κερκίδα.
Ευτυχώς λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης ήταν πολύ καλύτερα και παρακολούθησε τον υπόλοιπο αγώνα από τον πάγκο της ομάδας του.