Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Κερατσινίου, κ. Σπάθα και του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. Επίσης, δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Κερατσινίου.
Αναλυτικά:
Βασίλης Σπάθας: Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα τους είχαν καταδικάσει ότι θα πέσουν κατηγορία. Τελικά διαψεύσαμε άπαντες. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί απέδειξαν ότι είναι μάγκες. Οσο για το παιχνίδι ήταν ένα πειραικό ντέρμπι και ο αντίπαλος ήθελε τους πόντους για τη σωτηρία. Φανήκαμε και λίγο τυχεροί στο τέλος και πήραμε τη νίκη.. Μένουν δύο παιχνίδια για το τέλος και εμείς όπως ξεκινήσαμε,έτσι θα τελειώσουμε .Θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια και είναι κάτι που το χουμε πει και με τα παιδιά και με τη διοίκηση. Το στοιχείο για την επιτυχία είναι ότι απο το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης κάναμε μία οικογένεια. Περνάμε τέλεια στις προπονήσεις και τους αγώνες, το διασκεδάζουμε και αυτή η υγεία βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.
Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: Σίγουρα είμαι χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα κάτι που ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν. Το καταφέραμε σχετικά νωρίς ,μένουν δύο αγώνες πριν το τέλος γηια τη νίκη ,απλά θα πάμε χωρίς άγχος. Οσο για το γκολ είμαι χαρούμενος που βοήθησα και εγώ αλλά το καλό είναι ότι όλη η ομάδα χαίρεται που τα καταφέραμε. Μετά από τόσα χρόνια κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία και απέναντι σε ένα ιστορικό αντίπαλο όπως είναι ο Ιωνικός που εύχομαι να παραμείνει .
Επισής, δηλώσεις έκανε και προέδρος της ομάδας του Κερατσινίου, κ. Αραβαντινού.
“Το Κερατσίνι σώθηκε και αυτό είναι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχει νοικοκυρεμένη διοίκηση και παίκτες με ψυχή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νοικοκυριό και ψυχή. Δεν θέλει πολλά πράγματα γιατί αυτά μπορεί και να βλάπτουν κάποιες φορές. Θα ήθελα να πω όμως και για την κοσμιότητα των φιλάθλων του Ιωνικού. Γιατί σήμερα παιζόταν μία κατηγορία. Περιορισμένα πράγματα του καημού της ήττας.Και εγώ ίσως στην ήττα να έλεγα μία κουβέντα παραπάνω.
Για το γκολ του Παναγιωτόπουλου: Για αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο και το πιο δημοφιλές άθλημα. Γιατί έχει το απρόοπτο ,έχει ανατροπές γιατί είναι το άθλημα του λαού.