Ο Διογένης Ελευθεράκης έχει υπηρετήσει τον Γιούχτα για σαράντα χρόνια από διάφορα πόστα, ως ποδοσφαιριστής, ως εξωδιοικητικός παράγοντας, ως μέλος της διοίκησης και ως φίλαθλος.
Ο Γιούχτας είναι ιδέα και ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, όπως μας δήλωσε στο Prismasport.gr.
Ο κ. Ελευθεράκης ασχολείται καθημερινά πολλές ώρες με την ομάδα των Αρχανών: «Για μένα ο Γιούχτας είναι ιδέα είναι, τρόπος ζωής και ασχολούμαι πολλές ώρες καθημερινά. Είμαι από τα άτομα που έχω ζήσει σχεδόν όλα τα χρόνια του Γιούχτα, από το ξερό γήπεδο μέχρι το φυσικό χορτάρι. Θυμάμαι μοναδικές στιγμές τότε που ήταν μια ΕΠΣ Ηρακλείου-Λασιθίου και υπήρχαν τότε πολλές καλές ομάδες», τόνισε.
Ο Μηνάς Πίτσος είναι σύμφωνα με τον έμπειρο παράγοντα από τους κορυφαίους στην Κρήτη και μπορεί να οδηγήσει τον Γιούχτα ξανά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα: «Για τη φετινή χρονιά με οδηγό τις προηγούμενες επιτυχημένες χρόνιες θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για τις υψηλές θέσεις. Όσον αφορά τον προπονητή μας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Μηνάς Πίτσος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Για μένα είναι από τους κορυφαίους τουλάχιστον στο νησί μας. Του εύχομαι υγεία και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και αυτή την προσπάθεια. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα πορεύεται επαγγελματικά, με αποτέλεσμα να εισπράττει τον σεβασμό όλων των ομάδων», υπογράμμισε.
Δείτε επίσης:
Κινητικότητα στη Δόξα – Ήρθαν δυο, κοντά σε Μενσά
«Λάτιν» ενίσχυση στην επίθεση της Ιεράπετρας