Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ της πλευράς Καλαϊτζίδη και της οικογένειας Μπαλτίδη, με αντικείμενο το θέμα μεταβίβασης της Π.Α.Ε. και έβαλε εκ νέου στο τραπέζι τους όρους για την παραχώρηση των μετοχών της εταιρίας, οι οποίοι είναι η εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων που έχει η εταιρεία προς τρίτους και δημόσιο.
Η πλευρά της οικογένειας Μπαλτίδη μετέφερε τις δικές της θέσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ανάληψη της οφειλής με την υποχρέωση όμως να εξοφληθεί με τους όρους που ίδιοι θα προτείνουν. Ακόμη προτάθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να δεσμευτεί ότι θα αναλάβει την αποπληρωμή οποιουδήποτε ποσού προκύψει ως επιπλέον χρέος, πέρα από αρχικό άνοιγμα της ΠΑΕ, των 350.000 ευρώ το οποίο υποστηρίζει η πλευρά Καλαϊτζίδη.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσο καθυστερεί η απάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη τόσο μικραίνουν τα ποσοστά να υπάρξει σε αυτή τη χρονική στιγμή συμφωνία, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για να δημιουργηθεί ανταγωνιστική ομάδα στη νέα περίοδο.
Πηγή: MetroSport