Μετά τις φιλικές νίκες κόντρα σε ΑΟ Περιστερίου, Αταλάντη και Ασπρόπυργο, ήρθε να προστεθεί μία ακόμη για τον σύλλογο της Βοιωτίας. Αυτή τη φορά ο ΑΟ Υπάτου νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου στα Ψαχνά με 1-0 τον τοπικό Ηρακλή.
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Η ζεστη επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις προσπαθειες των παικτών και των δυο ομάδων με αποτέλεσμα η ομάδα του Υπάτου να είναι μέτρια στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που ανέβασε την απόδοση του.
Για την ιστορία ο ΑΟ Υπάτου νίκησε στο φιλικό τον Ηρακλή Ψαχνών με με γκολ του Νικολοπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι!
Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου την Τετάρτη με τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναργειακό στο Στάδιο της Θήβας που θα ξεκινησει στις 17:00.