Το περασμένο Καλοκαίρι ο Κώστας Ρούπτσος και οι συνεργάτες του ανέλαβαν τα ηνία της ΠΑΕ Πανιώνιος με σκοπό η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες και φυσικά να μπορέσουν να διακανονιστούν τα χρέη που υπήρχαν.
Κατά τη σύσταση της ΠΑΕ, τον Ιούλιο του 2024, το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε σε 500.000 ευρώ.
Βασικός μέτοχος, ο οποίος κάλυψε κατά την αρχική αύξηση ποσό 400.000 ευρώ είναι ο πρόεδρος Κώστας Ρούπτσος, ενώ ποσό 50.000 ευρώ κάλυψε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ψύχας, τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ ήταν από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.
Πριν από λίγες ημέρς, η ΠΑΕ Πανιώνιος ολοκλήρωσε την δεύτερη αύξηση κεφαλαίου ποσού 200.000 ευρώ μετά την αρχική των 500.000 ευρώ πέρυσι.
Αυτό έγινε, για να καταθέσει η ομάδα φάκελο αδειοδότησης Super League 1, όπου το ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο είναι 700.000 ευρώ.
Πηγή: Panionianea