Ο τεχνικός του Εργοτέλη έδειξε χαρούμενος για τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έφτασε η ομάδα, όμως τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, καθώς ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με τα Χανιά και τον Λεβαδειακό.
Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το «διπλό» του Εργοτέλη στην έδρα του Ηροδότου, ο Νίκος Μπαδήμας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έδειξαν διάθεση και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του Θεοδωράκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μπαδήμα:
Για το παιχνίδι: «Μία νίκη που ήρθε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεδομένων των συνθηκών. Με τα κρούσματα που βγάλαμε την τελευταία στιγμή, με την ομάδα του Ηροδότου που χρειαζόταν τους πόντους. Τα παιδιά πάλεψαν και είμαι πολύ χαρούμενος για την διάθεση και την αποφασιστικότητα που έβγαλαν στο γήπεδο».
Για το ντεμπούτο του Θεοδωράκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του Θεοδωράκη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ανταποκρίθηκε πολύ καλά στα καθήκοντά του.
Σχετικά με τις τελευταίες νίκες του Εργοτέλη: «Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε τρεις συνεχόμενες νίκες, δείχνουμε να ξεφεύγουμε από τις χαμηλές ζώνες και κοιτάζουμε για υψηλότερες θέσεις με αισιοδοξία. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εντός έδρας με τα Χανιά και τον Λεβαδειακό και δεν έχουμε περιθώρια για πανηγυρισμούς, πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να ξεκουραστούμε και να μπούμε σε αυτά τα παιχνίδια».
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: Έκπληξη από Αιγάλεω – Δυνατό «χτύπημα» με Σέχου
Γ’ Εθνική: Πέρασε με τεσσάρα από την έδρα του ΟΦΑΜ ο Εδεσσαϊκός!
Super League 2: Κοντά στο γκολ η Ξάνθη, γλύτωσε τον Απόλλωνα Πόντου ο Αμανατίδης