Ο Εθνικός υποδέχεται τον Γιούχτα και θέλει μόνο νίκη, μήπως και έρθει κανένα… δώρο από το ματς στη Θήβα, με την ομώνυμη ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μαρκό.
Η ενημέρωση από τον Εθνικό:
Με προπόνηση στο γήπεδο του ΣΕΦ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Γιούχτα στο Μοσχάτο (16:00).
Όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την επίτευξη του φετινού στόχου.
Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν σταματούν για τον προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Παντέλη, ο οποίος ναι μεν θα έχει διαθέσιμους τους Σπύρο Γεωργούση, Παναγιώτη Ζωγραφάκη και Γιάννη Φερεκίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σπύρο Χατζηκυριάκο και Χρήστο Αντωνίου, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης λόγω ίωσης.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός αγωνιστικών πλάνων βρίσκονται και οι μακροχρόνια τραυματίες (Παπαχρονόπουλος, Χριστογιάννης, Νταούλιας).
Πιο συγκεκριμένα η αποστολή για το αυριανό ματς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Δήμος, Κούμπουλα, Χιώτης, Ζωγραφάκης, Λαμάι, Ιμεραλιλάι, Τσατσαρής, Μίχος, Τρούμπουλος, Κουτσουδάκης, Μπούσης, Παγώνης, Πολύζος, Σκεντεράι, Τσιάβος, Ερέρα, Φερεκίδης, Γεωργούσης, Νιφορόπουλος, Ποτουρίδης, Σέχου.