Ισόπαλη (1-1) έληξε η αναμέτρηση στου Γαργαλιάνους, ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την ΑΕ Μυκόνου, για την 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Μπορεί το ζητούμενο για το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου να ήταν η νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα μιας και πήρε έναν σημαντικό βαθμό και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στα του αγώνα, στο 5′ ο Ζγκούρι έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 36′ ο Ηλιόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες τόσο οι γηπεδούχοι με τους Ηλιόπουλο και Βουκμίροβιτς, όσο και οι φιλοξενούμενοι με τους Πάγια και Πινέιρο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Κόρδα και Ντάβαρη, άπαντες του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας.
ΑΟ Μιλτιάδης (Ηλίας Φωτόπουλος): Χάμος, Καπετανάκης, Παϊτέρης, Κουζής, Θώδης, Γκεβόρι, Βουκμίροβιτς (76′ Τσιγαρίδης), Σεμέδο (26′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Γκίκα, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος (92′ Σταθόπουλος).
ΑΕ Μυκόνου (Γιάννης Αποστολίδης): Χανιωτάκης, Μουρίκι (80′ Σπυρόπουλος), Μπαστακός, Γάσπαρης, Πινέιρο, Ζγκούρι, Σιμεωνίδης, Τράκας (80′ Τουργαΐδης), Αρκούδας, Μούλας (60′ Πάγια), Γερογιάννης.
Πηγή: taklin