Η Ηλιούπολη, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναργειακό, πήρε το εισιτήριο για τα play offs του Νότιου Ομίλου της Super League 2.
H Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ χάρη στο διαγώνιο συρτό σουτ του Μαυριά που νίκησε τον Καραργύρη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 76ο λεπτό, όταν ο Καρυπίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και εκτέλεσε από κοντά για το 1-1.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τιμήθηκε η μνήμη του Αλέξανδρου Λάμπη, του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης που πριν από τρία χρόνια έφυγε από τη ζωή έχοντας καταρρεύσει στο ματς της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα.
Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Λεσάι, Μαυριάς, Θωμαΐδης, Βασιλούδης, Φουρλάνος, Μάνος, Πατάπης, Μαϊδανός, Κρέτση.
Παναργειακός (Φουτσίνι): Καραργύρης, Καρέλης, Σουντουρά (46′ Ντομίνγκεθ), Παναγιώτου, Γιόβοβιτς, Κωστίκα, Αλιατίδης, Ντιαλό, Κόκκορης, Λύγκας, Περέιρα.