Ο Γιούχτας πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στη Γ΄Εθνική, με την ομάδα των Αρχανών να καθιερώνεται σιγά – σιγά σαν ομάδα των εθνικών κατηγοριών.
Η αλήθεια είναι πως το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δεν έθελξε με την ποιότητα του, καθώς οι μόλις 9 ομάδες που συμμετέχουν δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Ωστόσο αν κάποιος σύλλογος ξεχώρισε αυτός είναι σίγουρα ο Γιούχτας.
Ναι, η Επισκοπή θα κατακτήσει όπως όλα δείχνουν τον τίτλο, ωστόσο η ομάδα των Αρχανών εκπέμπει το κάτι το διαφορετικό.
Οι «πράσινοι» χωρίς να έχουν το μπάτζετ και τις ανέσεις των ανταγωνιστών τους έχουν καταφέρει να παρουσιάζουν ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, που συνήθως συνδυάζεται με σπουδαία αποτελέσματα και βαθμούς.
Δεν είναι τυχαίο πως ο Γιούχτας είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας και είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει την Επισκοπή τη φετινή σεζόν. Αλλά το κυριότερο είναι πως όταν βλέπεις τον Γιούχτα, χαίρεσαι το ποδόσφαιρο!
Η δουλεία του Μηνά Πίτσου είναι εμφανέστατη, ο οποίος έχει καταφέρει να ενώσει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών και να φτάσει σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Μάλιστα ο Γιούχτας βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά το νικηφόρο 3-0 επί του ΠΑΝΟΜ.
Το βέβαιο είναι πως ο Γιούχτας βρίσκεται στον σωστό δρόμο με… καπετάνιο τον Νίκο Μπουνάκη και με την πολύ σωστή δουλεία που γίνεται σε όλα τα τμήματα, από την πρώτη ομάδα, ως την ακαδημία.
Πηγή: prismanews