Μέσω βίντεο ήρθε φέτος η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Το βίντεο συνοδεύεται και από συγκινητικές αφηγήσεις του παρελθόντος, αλλά και περιγραφές γκολ που έμειναν στην ιστορία.
Οι βασικές φανέλες είναι η μπλε με τη μαύρη κάθετη ρίγα, η άσπρη με το μπλε τελείωμα στο μανίκι και τη μπλε ρίγα στο πλάι και η γκρι και για τους τερματοφύλακες κίτρινη και γκρι. Την άσπρη φανέλα και τη γκρι τις έχουμε ήδη δει σε φιλικά παιχνίδια και ματς κυπέλλου.
Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο με τις νέες φανέλες
Με Μάντζη, Σέποβιτς και Αζίζ η πρώτη αποστολή
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κατερίνη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Ο Τζίνο συμμετείχε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ρενέ Πομς, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή θα είναι ο Μάντζης και ο Αζίζ. Κι αν για τον έμπειρο επιθετικό ήταν αναμενόμενη η επιλογή του, καθώς ήρθε έτοιμος από τον Αστέρα Τρίπολης, η συμμετοχή του Αζίζ είναι μία μικρή έκπληξη, καθώς αυτές τις τρεις εβδομάδες που είναι στα Γιάννενα κατάφερε να κερδίσει κάτι από τον χαμένο χρόνο του υπόλοιπου καλοκαιριού.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή και θα είναι οι: Αθανασίου, Γκίνης, Λούπας, Λώλης, Πάνος, Αζίζ, Τζίνο, Ρίντερ, Μπεγκάλα, Μπακαδήμας, Δούμας, Σομποτσίνσκι, Λεό, Σόρια, Χάινριχ, Στσέποβιτς, Καλέμι, Νικολιάς, Μάντζης, Αθανασίου
Εκτός είναι οι τραυματίες Ναούμης, Καφενζής, Βουτσάς, Τσίρης, καθώς επίσης και ο Λάμψιας, ο Βρακάς, ο Κύρκος και ο Μίνα.
Πηγή: Super-FM