Εξέφρασε παράπονο για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και την εντυπωσιακή πορεία, ενώ ευχήθηκε να είναι το γήπεδο γεμάτο στο ματς με τον Αιγινιακό.
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στον προπονητή και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Δεν είναι μικρό, αλλά είναι μεγάλο θαύμα. Μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, για την αγωνιστική πειθαρχία, τη δύναμη, το πάθος, αλλά και το κουράγιο τους.
Αν πάμε και λίγο πίσω στην έναρξη του Πρωταθλήματος, τελευταία στιγμή δήλωσε συμμετοχή η ομάδα και με ελάχιστους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά, θέλω να ευχηθώ να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και δύναμη. Ολα μπορούν να συμβούν. Χαμηλά την μπάλα και συνεχίζουμε».
«Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο».
Για τη συνέχεια, ο Χαραλαμπίδης τόνισε. «Πηγαίνω στο γήπεδο. Αλλωστε, ο Απόλλων είναι η αγάπη μας. Πράγματι, έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πιστεύω ότι άφησα κάτι για να δούμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. «Δεν ξέρω αν θα γεμίσουμε το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα ευαισθητοποιηθούν άπαντες και θα έχουμε πάνω από 70 εισιτήρια, που είχαμε την περασμένη Τετάρτη. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα.
Ηταν 74 εισιτήρια. Με τόσα εισιτήρια τί θα πληρώσεις; Τη διαιτησία; Που είναι 2.500 ευρώ; Από κοινού με τη χρήση του ασθενοφόρου;.
Μακάρι η ομάδα να πάει ψηλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ποιος δεν το θέλει αυτό; Συν τοις άλλοις, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι στον Ερασιτέχνη γίνεται καλή δουλειά και θα ήθελα να υπάρχει καλή συνεργασία με την ΠΑΕ, ώστε να δούμε το όνειρο να παίζουν παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. Μπορεί να γίνει μελλοντικά».
Στο τέλος, ευχαρίστησε και τον… δικό μας, Χάρη Δημαρά.
«Θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο, που είναι κοντά, ο οποίος γράφει και κάνει ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα. Τον Χάρη Δημαρά. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είναι γερός. Να είναι καλά και να γράφει για άλλα 100 χρόνια», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη.
Οσο για την ενημερότητα; Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ απέφυγε να απαντήσει δημοσίως.
Πηγή: Metrosport