Με “συνοπτικές” διαδικασίες η ομάδα του «Αθλητικός Ομίλος Υπάτου» κέρδισε με σκορ 3-0 την ομάδα του «Γ.Α.Ο. “Αρματηλάτης”» και συνεχίζει στον Ε’ γύρο του κυπέλλου Βοιωτίας που διοργανώνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2018-2019.
Στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα (Τετάρτη, 21/11, 15:00’) στο δημοτικό γήπεδο του Αρματος και ο οποίος «άνοιξε την αυλαία» στον Δ’ γύρο (φάση των «12»), του δεύτερου στην τάξη θεσμού του βοιωτικού ποδοσφαίρου, όπως ήταν λίγο, έως πολύ, αναμενόμενο, το μεγάλο «φαβορί», η ομάδα του Υπάτου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, επικράτησε χωρίς να φορτσάρει του «αουτσάιντερ», της ομάδας του Αρματος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β. και προκρίθηκε στους («8»).
Μόλις στο 11’ ο Πέππας έκανε το 0-1, στο 22’ έγινε το 0-2 με αυτογκόλ και στο 28’ ο Βελέτης έγραψε το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό καθώς στο υπόλοιπο του α’ μέρους, αλλά και στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε.
Η… διαφορά της κατηγορίας φάνηκε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας μιας και η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε 12 παίχτες, συνολικά, στο φύλλο αγώνα γεγονός που έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο του τεχνικού της, Κώστα Παπαστάμου
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Παρθενίου είχε την «πολυτέλεια» να δώσει «ανάσες» σε πολλούς από τους παίχτες του οι οποίοι έχουν «γράψει» πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα μέχρι τώρα και παράλληλα να δώσει «αγωνιστικό» χρόνο σε παίχτες οι οποίοι δεν είχαν πολύ μέχρι τώρα καθώς και στους «μικρούς».
Γ.Α.Ο. “Αρματηλάτης” (Κώστας Παπαστάμος): Σταματίου – Νόκας, Πάντσε, Παλάσκας, Καναρης, Τριανταφύλλου, Μακρυπούλιας, Παπακωνσταντίνου, Ανυφαντής, Τσακανίκας, Λάμπρου.
Στον πάγκο: Ζήκος.
Α.Ο. Υπάτου (Κώστας Παρθενίου): Καρανάσος – Κονιαβίτης, Σπηλιώτης, Δούμουρας, Βελέτης, Μίχος, Αποστόλου, Ταυταρίδης, Μπερνιδάκης, Πέππας, Β΄θης.
Στον πάγκο: Κατσιμήτρος – Λάμπρου, Σαραντόπουλος, Αργυρίου, Δέδες, Σπανός, Οικονομόπουλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Φάνης Φλώτσιος με βοηθούς τον Κώστα Γεωργαντά και τον Γιώργο Δημητρίου.
ΠΗΓΗ: starsports