Στο Ηράκλειο θα ολοκληρώσει ο Εθνικός την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ατσαλένιο, με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται στην προπόνηση της Παρασκευής.
Η ενημέρωση από τον Εθνικό:
Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Εθνικού, για το ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου απέναντι στον Ατσαλένιο. Η προετοιμασία της ομάδας εντός Αττικής ολοκληρώθηκε με μεσημεριανή προπόνηση στο ΣΕΦ κι αμέσως μετά η αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών αναχώρησε αεροπορικώς για το Ηράκλειο της Κρήτης, δηλαδή μια μέρα νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, λόγω της αυριανής απεργίας. Με την ευχή δεκάδων φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν στην προπόνηση για να τους ανορθώσουν το ηθικό εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με αυριανή προπόνηση στο Ηράκλειο. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κούμπουλα, Δήμος, Ζωγραφάκης, Ιμεραλιλάι, Ερέρα, Αντωνίου, Γεωργούσης, Λαμάι, Τρούμπουλος, Μπούσης, Παπαχρονόπουλος, Πολύζος, Ποτουρίδης, Σέχου, Σκεντεράι, Τσατσαρής, Τσιάβος, Φερεκίδης, Παγώνης, Μίχος.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Χατζηκυριάκος, Νιφορόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Χριστογιάννης, Μαλάι και Νταούλιας.