Με καλά λόγια για τον Ηρακλή μίλησε ο Γιάννης Λουκίνας, ευχόμενος να βρει το δρόμο του. Σχετικά με την αντιδικία του με το σύλλογο, είπε ότι θα μιλήσει όταν θα το αποφασίσει.
«Αδιαμφισβήτητα για την ομάδα μας είναι μια πολύ όμορφη στιγμή», είπε στην αρχή των δηλώσεών του ο Λουκίνας, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής για τη 2η θέση που κατέκτησε η ομάδα του: «Από την αρχή που ήρθα και νομίζω γενικότερα από την αρχή της σεζόν κανείς στην ομάδα δεν είχε φανταστεί κάτι τέτοιο, όμως αυτό που συνάντησα ερχόμενος εγώ το Γενάρη στον Πλατανιά είναι ότι η ομάδα έχει πλάνο, δουλεύει πολύ, έχει ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο και βήμα βήμα σχεδιάζουμε το παρόν και το μέλλον. Σίγουρα, είναι μια πολύ όμορφη στιγμή. Το να πετυχαίνεις κάτι το οποίο δεν ήταν ο αρχικός στόχος, να βγαίνεις δεύτερος σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο με πολλές ιδιαιτερότητες. Οι πανηγυρισμοί είναι η ουσία του ποδοσφαίρου και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Προσωπικά, για μένα, μετριάζεται αυτή η χαρά γιατί κερδίσαμε μία ομάδα που ήμουν εκεί τρία χρόνια και την έχω μέσα στην καρδιά μου. Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνά αυτή η ομάδα αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και η βαθμολογία και δεν είναι στην Σούπερ Λιγκ 2. Νομίζω ότι δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θα πω αυτό που λένε σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά είναι και αυτό ακριβώς που ισχύει, ότι εύχομαι πολύ σύντομα να βρει το δρόμο της. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτή την ομάδα».
Για το τι θα ήθελε να πει για την αντιδικία του με τον Ηρακλή: «Η αλήθεια είναι ότι αν ξεκινήσω να μιλάω θα τελειώσω το βράδυ για ό,τι έχει γίνει και έχει ειπωθεί απ’ όλους εκτός από μένα. Το αν εγώ αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου, το γνωρίζω μόνο εγώ. Το τι λένε οι άνθρωποι εκεί δεν με αφορά. Κάποια στιγμή θα βγω να μιλήσω και θα το κάνω όταν θα το επιλέξω εγώ, γιατί, ξέρετε, το να λένε κάποιες φορές για σένα και να ξαναλένε, δεν είναι ωραίο. Εγώ ήθελα να περάσει αυτό το ματς, να κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα μου, να κλείσω στόματα, γιατί, ξέρετε, ότι στην Ελλάδα ζούμε και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί το οτιδήποτε. Οταν θα έρθει στιγμή να αποφασίσω να μιλήσω, θα το κάνω».
Για την δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάζεται μετά τον ΑΟΧ να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα. Κοιτάξτε, το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι άδικο κάποιες φορές, αλλά θεωρώ ότι τις περισσότερες είναι δίκαιο και σου δίνει αργά η γρήγορα σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο αυτό που αξίζεις. Μπορεί να είναι αργά, να έχουν περάσει πράγματα και να μην μπορείς να διεκδικήσεις κάποια περισσότερα, αλλά αργά ή γρήγορα σου δίνει πίσω αυτά που δικαιούσαι».
Πηγή: Athlitiko