Στο 0-0 έμεινε ο Μακεδονικός Σιάτιστας στον αγώνα με τον Κρόνο Αργυράδων στο πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ΄Εθνική.
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για τον Κρόνο Αργυράδων μόλις στο 2΄, με τον Παπαστεργίου να μην προλαβαίνει τη μπάλα να την σπρώξει στα δίχτυα του Πάντου! Στο 16΄ δυνατό σουτ του Βλάσση αναγκάζει τον Πάντο να διώξει σε κόρνερ. Στο 17′ Μετά από κόρνερ ο Πουλημένος πήρε την κεφαλιά η μπάλα στα χέρια του Πάντου με διπλή προσπάθεια.
Στο 27′ νέα ευκαιρία μετά από σούτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Μακεδονικού όταν ο Κατσιαμίτας με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Πάντο να στείλει σε κόρνερ τη μπάλα.
Από το 30′ και μετά ο Μακεδονικός Σιάτιστας ανέβασε την απόδοση του και στο 30′ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκόρ με τον Μούστα, όπου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, ο Ζάχος με πολύ καλή απόκρουση την έστειλε σε κόρνερ.
Στο 0-0 βρίσκει τις δύο ομάδες η λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο τις καλύτερες φάσεις είχε ο Κρόνος Αργυράδων.
Στο δεύτερο ημήχ. ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά και διαμαρτύρεται για την φάση του 62’… όταν ο 2ος βοηθός διαιτητή έδωσε οφσάιντ.
Στο 65΄ωραία σέντρα από δεξιά του Δονούλη για τον Τσακνάκη όπου χάνει μεγάλη ευκαρία για τον Μακεδονικό.
Στο 69΄οι φιλοξενούμενοι με τον Βλάσση απείλησαν την εστία του Πάντου με κεφαλιά πέρασε μόλις άουτ.
Στο 85′ σε διπλή προσπάθεια του Βλάσση μόνος με τον Πάντο, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού το ριμπάουντ πάει πάλι στον Βλάσση όπου χάνει την ευκαιρία του αγώνα… η μπάλα χτυπά στο κάθετο δοκάρι του Πάντου!
Ο διαιτητής, προκάλεσε σε πολλές περιπτώσεις τις αντιδράσεις τόσο του πάγκου του Μακεδονικού Σιάτιστας, όσο και των φιλάθλων.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι εκ των οποίων 60 από την Κέρκυρα!
Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπαντζάκης): Πάντος, Μπατσής, Μποζιάρης, Λιάπτσης, Μούστα, Χαντάβας, Τσιούκρας Χ.,Ταφαρλής, Σέχι, Παπαγαθονίκου, Τσακνάκης
Έπαιξαν ακόμα: Τσιούκρας Ι. Δονούλης, Σβίρος
Κρόνος Αργυράδων (Θεοδοσιάδης): Ζάχος, Πουλημένος, Γραικός, Αχείμαστος, Κωστακιώτης, Κονισπολιάτης, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς, Κατσιαμήτας. Έπαιξαν κι οι: Βλάσσης, Σπαχίου, Λάμπογλου.
ΠΗΓΗ: siatista-info.blogspot