Τις εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα του υποβιβασμού παρακολουθούν στη Football League όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Ο πρόεδρος της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής Λίγκας μίλησε στο Metropolis 95.5 για το θέμα και τόνισε ότι από τη μεριά τους θα ζητήσουν να τηρηθεί ότι προβλέπουν οι νόμοι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος για:
Το αν ομάδες της Football League πάρουν τις θέσεις ομάδων της Superleague που τυχόν υποβιβαστούν: «Αυτό δεν είναι το νόμιμο; Εμείς θα ζητήσουμε να τηρηθεί η νομιμότητα, δεν μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες. Ήδη ταλαιπωρηθήκαμε πέρσι, μη γίνει το ίδιο και φέτος. Αυτό που πρέπει να γίνει στις ομάδες της Football League πρέπει να γίνει και με αυτές της Superleague. Δε ζητάμε ειδική μεταχείριση για τις ομάδες τις δικές μας. Δεν έχουμε θεσμούς; Δεν είπαμε να απαλλαχτούμε από κάτι».
Το ποιος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του κανονισμού: «Η ΕΠΟ. Εμείς αναμένουμε. Το θέμα είναι εσωτερικό της Superleague, είχαν χθες συμβούλιο. Εμείς δεν μπαίνουμε τα εσωτερικά τους, ζητάμε να τηρηθεί η νομιμότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για το αντίθετο. Αλλιώς θα παραπονεθούμε και είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γραμμένο».
Το γεγονός ότι πέρσι δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και έμεινε στην κατηγορία ο Λεβαδειακός αντί να ανεβεί ο Άρης: «Πέρσι υπήρχαν θέματα με τον Ηρακλή που ο ίδιος δήλωσε παραίτηση από τη Superleague. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε. Δε θα το αφήσουμε έτσι».