Αυτή την Κυριακή Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός θα πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις, με φόντο την επόμενη ημέρα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Σαντορίνης.
Συναντήσεις οι οποίες αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς μέσα από αυτές θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό η υλοποίηση του πλάνου που έχει τεθεί εξ αρχής και δεν είναι άλλο από την συνένωση των ομάδων στο νησί του Ηφαιστείου.
Τον πρώτο λόγο όπως ήταν και το αναμενόμενο έχουν οι Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου, δύο ομάδες που εδώ και καιρό, έχουν “ξεφύγει” από τα τοπικά δεδομένα, κοσμώντας με την παρουσία τους την Γ’ Εθνική Κατηγορία.
ΑΟ Πύργου και Καρτεράδος ωστόσο είναι σύμφωνοι να προχωρήσει σε πράξη το συγκεκριμένο πλάνο της συνένωσης, καθώς μέσα από αυτή την διαδικασία θα επωφεληθούν όλοι και πόσο μάλλον ο αθλητισμός του νησιού..
Την Κυριακή στις 18:00 θα διεξαχθούν οι Γενικές Συνελεύσεις στα γραφεία της ομάδας του Πανθηραϊκού, αλλά και στο Καμάρι, έχοντας πλέον λίγη ώρα μετά μία πιο συγκεκριμένη άποψη, για το τι μέλει γενέσθαι.
Η διαδικασία όπως είναι κατανοητό δεν είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο μέσα από την γνωμοδότηση των περισσοτέρων, θα μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά το πλάνο που έχει τεθεί επί τάπητος και μέσω αυτού, θα μπορέσει να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα.
Η σύμφωνη άποψη και τοποθέτηση των φορέων του νησιού, σε συνάρτηση με τους επιχειρηματίες, έχει δώσει ακόμη μεγαλύτερη πνοή στο επιχείρημα που προσπαθούν να προάγουν οι ιθύνοντες των σωματείων, βλέποντας άπαντες μακροπρόθεσμα πως η εξίσωση αυτή, θα οδηγήσει στην επίτευξη περισσοτέρων επιτυχιών.
Πηγή: arthografos