Δείτε τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παρών στην κλήρωση έδωσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Πέτρος Δημητρίου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.
Μέχρι τώρα έχουν προκριθεί στην 5η φάση του θεσμού μια ομάδα Γ’ Εθνικής (Πανσερραϊκός), πέντε ομάδες της Super League 2 (Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα) και έξι ομάδες της Football League (Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Καβάλα, Ιάλυσος, Ολυμπιακός Βόλου), ενώ υπάρχει μια εκκρεμότητα από την 3η φάση του θεσμού (Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης).
Τα παιχνίδια στην 5η φάση του θεσμού θα είναι διπλά, με την 1η αγωνιστική να διεξάγεται το τριήμερο 29-30-31/10 και τη 2η αγωνιστική το τριήμερο 03-04-05/12.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός
Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
Τρίκαλα – Εργοτέλης
Καλαμάτα – ΑΕΛ
Καβάλα – ΟΦΗ
Ιάλυσος – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος
Πανσερραϊκός – Βόλος
Αιολικός-Απόλλων Σμύρνης – Λαμία