Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα μπαράζ που δώσουν το εισιτήριο στη νέα Super League 2.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνιστεί στο Βόρειο όμιλο και την Κυριακή δίνει το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης, εντός έδρας.
Ο κόουτς της ιστορικής ομάδας της Καρδίτσας, Αλέκος Κούρτογλου, μίλησε στη mikriliga.com για την κλήρωση και το στόχο της ομάδας του:
«Είδαμε την κλήρωση και επικεντρωνόμαστε στο 100% στο παιχνίδι της Κυριακής. Μπορεί να μας χρίζουν για φαβορί λόγω ιστορίας και φανέλας αλλά στο επίκεντρο είναι η αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης.
Ήδη σκιαγραφούμε τα προφίλ των αντιπάλων μας. Αυτό που επιθυμούμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε παραγωγικοί, όπως ήμασταν.
Είναι τέσσερα ματς στα οποία πρέπει να δώσουμε το 100%, τα κοιτάμε ένα-ένα.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το απόλυτο. Αν συμβεί αυτό θα είμαστε χαρούμενοι. Στόχος είναι η άνοδος, δεν θα είναι επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος αν δεν συνδυαστεί με άνοδο.»
Χρύσα Ζερβού