H προετοιμασία του Κερατσινίου για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Θεραπεία έκανε ο Πασαλίδης, που υποφέρει από διάστρεμμα, ενώ Μπατής και Διάκος, που είχαν ενοχλήσεις έδωσαν κανονικά το παρών στην προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, όπως και ο Ντούλιας.
Για το αυριανό παιχνίδι μίλησαν στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Πέτρος Βοιδονικόλας και ο Αγγελος Τάφας.
Πέτρος Βοιδονικόλας:
«Μένουν δύο στροφές για το τέλος και εμείς σαφέστατα είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να σωθούμε και μάλιστα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Από κει και πέρα, όμως, τίποτα δεν τελείωσε και δεν παρατάμε τίποτα. Εχουμε δείξει ποίοι είμαστε και μέχρι το τέλος θα έχουμε την ένταση που πρέπει. Σαφέστατα, έχουμε προβλήματα όπως του Λόνι και του Χριστόφορου ,αλλά σε όλη αυτή την πορεία έχουμε δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να προσφέρουν».
Αγγελος Τάφας
«Καταφέραμε να σωθούμε και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα δουλέψαμε πολύ, βγάλαμε πάθος και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας για τον οποίο παλεύαμε από την αρχή της σεζόν. Οπως έχουμε πεί όμως και στα αποδυτήρια δεν θα χαλαρώσουμε και μέχρι τέλος θα παίξουμε για τη νίκη στα παιχνίδια που απομένουν».