Δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα αύριο Σάββατο (26/10) στη Superleague 2, με τα γνωστά προβλήματα με τα τηλεοπτικά να έχουν πάει αρκετά πίσω τη διοργάνωση.
Ο Καραϊσκάκης αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι τον Απόλλωνα Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας, και θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο σπουδαίο “διπλό” που σημείωσε την πρώτη αγωνιστική μέσα στη Δράμα.
Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της και ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο ματς : Μέλκας, Παππάς, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καψάλης, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Χατζηστραβός, Τσούτσης, Γυφτοκώστας, Κυβελίδης, Κούστα, Τερεζίου και Αλμπάνης. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Καραγιαννίδης και οι Μπουργάνης, Παππάς Δ., Νταλακούρας, Μελετίδης και Μαργώνης.
Artagoal