Μπορεί ο Αήττητος Σπατών να γνώρισε την ήττα στο Παγκρήτιο Στάδιο με 3-1, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.
Ο προπονητής του συλλόγου από τα Σπάτα τόνισε τα εξής:
«Είναι το τρίτο μου παιχνίδι στον πάγκο αυτή της ομάδας. Στην ουσία τώρα δημιουργούμε ομάδα. Έχουν έρθει νέοι παίκτες, έχουν φύγει πολλοί. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, γενικά είχαμε πολύ καλή παρουσία. Δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν έχω άποψη για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Εργοτέλης. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε. Ο αντίπαλος μας είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και είναι σημαντικό που δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του.
Από εβδομάδα θα είμαστε ακόμα πιο καλά συγκροτημένοι. Σήμερα παίξανε τρία νέα παιδιά και για αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτούς διότι σε εμάς υπάρχει ακόμα έλλειψη προσαρμογής αλλά παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν όλοι οι παίκτες πολύ καλά. Δεν ανησυχήσαμε σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, με καλή παρουσία με χημεία από την περσινή σεζόν. Θέλω να συγχαρώ τον Εργοτέλη για τη νίκη».
Πηγή: prismanews