Από το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων και έπειτα ο Γιάννης Μπύρος δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Στα πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον στις εντός έδρας αναμετρήσεις ήταν «παρών».
Ωστόσο, πλέον απέχει από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ούτε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (27/1) με τον Α.Ο.Χ./Κισσαμικό ήταν (σ.σ. 1-0 επικράτηση για τη Δόξα), ούτε σήμερα (30/1) ήταν στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη (σ.σ. στο ημίχρονο η ομάδα του Βεργέτη προηγείται με 2-0).
Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, επομένως, δεν είναι στο ματς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του αγώνα με τον Καραϊσκάκη ήταν σε καφέ της Δράμας.
Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τα όσα είχαν ακουστεί μετά από το ματς με τον Αήττητο Σπάτων από μερίδα φιλάθλων της Δόξας.
Πηγή: MetroSport