Η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην εξόφληση των δεδουλευμένων χρημάτων που είχε λαμβάνειν, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Λουκίνας, με το ποσό της συνολικής οφειλής να υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ.
Επιπλέον, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ άφησε αιχμές για τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με τους «κυανόλευκους» ζητάει επιπλέον χρήματα με τη μορφή τόκων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:
«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ενημερώνει τους φίλους οπαδούς της ότι ο ποδοσφαιριστής Ι. Λουκίνας έχει εξοφληθεί πλήρως κι ολοσχερώς.
Ο ποδοσφαιριστής Ι. Λουκίνας έχει λάβει το επιδικασθέν σε αυτόν ποσό των 81.749,81€ και τους νόμιμους τόκους ύψους 24.564,79€. Δηλαδή έχει λάβει συνολικά το ποσό των 106.324,60€.
Παρολ’ αυτά ενώ ενημερώθηκε με εξώδικη δήλωση για την εξόφλησή του για πολλοστή φορά και ο δικηγόρος του Π. Ατλαμάζογλου αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμμένουν να θέλουν να εισπράξουν περαιτέρω τόκους που δε δικαιούται.
Ενημερώσαμε και την ΕΠΟ αλλά και τη Super League 2 αλλά και τον ΠΣΑΠΠ ότι, εάν συνεχίσουν να προσπαθούν να αποσπάσουν από την ΠΑΕ μας επιπλέον τόκους, θα κινηθούμε κι εμείς νομικά.
Τέλος, επειδή διαβάζουμε στον Τύπο της Βόρειας Ελλάδος ότι κάποιοι από το παρελθόν ισχυρίζονται ότι έχουν χαρίσει χρήματα στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής [που ΔΕΝ τους τα οφείλει] τους καλούμε στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψουν σχετικό έγγραφο (δηλ. ότι δεν τους οφείλουμε) κι εμείς με τη σειρά μας να ανακοινώσουμε στον κόσμο την προσφορά τους».